Google+

ALEXANDRU MACHEDON - OMUL ANULUI 2016, CATEGORIA BUSINESS IT

Alexandru Machedon a fost desemnat “Omul Anului 2016” in cadrul ceremoniei de premiere a celor mai remarcabile personalitati, organizata de revista VIP Magazin la 10 februarie 2017.

 

Alexandru Machedon – fondatorul companiei StarNet, timp de 14 ani, cu ajutorul unei echipe de profesionişti, ambiţie şi multă dedicaţie, a dezvoltat un concern format din 10 companii, cu peste 600 de angajaţi, cu reprezentanţe în 15 oraşe din Republica Moldova, ce asigură confortul prin tehnologie de ultimă generaţie la peste 110 000 de clienţi fideli.

 

“StarNet este mai mult decât o afacere, pentru că prin tehnologie poate fi schimbat un sistem”, afirmă Alexandru Machedon. Pe lângă activitatea nemijlocită în TIC, echipa StarNet creează şi dezvoltă proiecte educaţionale, susţine acţiuni de caritate şi se implică activ în viaţa socială. Proiectele Digital City, Academy Plus Moldova, RoboClub, Noi apreciem inteligenţa, Esport, StarArt sunt doar câteva care confirmă că viitorul poate fi schimbat uşor şi inteligent prin tehnologie.

 

Toate aceste realizări vorbesc despre un leadership ghidat de valori umane şi naţionale, despre un spirit de echipă şi profesionalism, care, deja al cincelea an, îl aduc pe Alexandru Machedon în topul acestui concurs. Cel din urmă premiu, Omul anului 2016 în categoria Business IT, a mai confirmat efortul, ambiţia şi dorinţa de care a dat dovadă Alexandru Machedon încă de la fondarea companiei şi, totodată, spune despre faptul că StarNet urmează cu stricteţe propriile valori, perfect redate prin sloganul “Noi schimbăm viitorul”.

 

Echipa StarNet împarte emoţii de bucurie alături de Alexandru Machedon şi îi aduce sincere felicitări pentru succesul obţinut! Efortul şi perseverenţa depusă în dezvoltarea şi relizarea schimbărilor din sistem sunt pe deplin apreciate.

 

*Acest articol este un produs comercial.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn