Google+

Bonus pana la 120 GB Internet mobil, dupa 1 an de aflare in reteaua Unite

Cand ai mult Internet mobil te simti liber si conectat oriunde ai fi in tara. La Unite te bucuri impreuna cu oamenii dragi de toate momentele frumoase pe care le traiesti zi de zi, oriunde ai fi pentru ca ai 120 de GB bonus, dupa un an de aflare in retea la pachetul Internet Nelimitat 250. Te distrezi la maximum cu activitatile preferate pe Internet, iar Unite iti rasplateste loialitatea oferindu-ti bonus mai mult trafic Internet mobil si suplimentar un modem cadou la conectarea in functie de abonamentul ales.

 

Eşti online oriunde, disponibil permanent, la curent cu tot ce este nou şi mereu alături de toţi cei dragi ai tăi. Activităţile preferate nu se mai opresc. Descarcă filme, fişiere de mari dimensiuni, urmăreşte online video-urile şi emisiunile preferate, ascultă muzică şi distrează-te liber pentru că Unite îţi multiplică plăcerile oferindu-ţi cel mai mult trafic Internet bonus pentru loialitate. 

 

La abonamentul Internet Nelimitat 250, ai 50 GB incluşi ca să fii mereu conectat, modem 4G+ cu Wi-Fi cadou la conectare, iar după un an de aflare în reţea primeşti bonus incredibil de 120 GB trafic Internet mobil (câte 10 GB lunar).

 

Alege să fii numărul 1 - conectează-te la Operatorului numărul 1 de Internet mobil - Unité pentru a trăi mai intens momentele de bucurie. Unite îţi răsplăteşte generos loialitatea cu cel mai mult Internet mobil oferit bonus, modem cadou la conectare sau dacă nu ai nevoie de modem poţi alege opţiunea “nopţi nelimitate”(între orele 00:00 - 06:59), pentru a naviga cât mai mult pe net la viteza maximă, de până la 175 Mbps. 

 

Întâmpină toamna cu operatorul numărul 1 de Internet mobil – Unité. Parte a familiei Moldtelecom.

 

Detalii la 200 200.

www.unite.md 

 

*Acest articol este un produs comercial.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn