Google+

Bucura-te de BONUS pana la 100 GB de Internet Mobil, cu abonamentele Unite

Orice ai face on noul an - Internetul prinde bine oriunde. Iar pentru ca in noul an sa fii conectat mereu la tot ceea ce iubesti, Unite are grija sa iti ofere abonamente generoase. Conecteaza-te in perioada 1 decembrie 2017 - 28 februarie 2018 la abonamentele Unite si bucura-te de bonus incredibil de pana la 100 GB de trafic Internet mobil, in functie de abonamentul ales, timp de 12 luni.Comunică neîntrerupt, savurează activităţile preferate pe Internet, distrează-te şi fii alături de toţi cei dragi ai tăi pe durata sărbătorilor de iarnă, dar şi pe parcursul întregului an. La abonamentele Unite ai nelimitat în reţeaua Unite şi Moldtelecom, până la 1600 minute naţionale şi până la 100 GB bonus Internet mobil, timp de 12 luni. 

 

Mai mult decât atât, la conectarea abonamentului Unite ai posibilitatea să îţi alegi un smartphone performant cu design unic şi elegant. 

 

Surprinde multitudinea de emoţii şi surprize de sărbători, pe ecranul unui nou smartphone Samsung la preţ special în rate.

 

- Samsung Galaxy J1 mini – 39 lei/lună

- Samsung Galaxy J3 – 79 lei/lună 

- Samsung Galaxy J5 – 149 lei/lună

 

În plus, din 1 decembrie curent, te bucuri de opţiuni suplimentare îmbunătăţite pentru Internet mobil. Dacă eşti mereu online şi ai nevoie de Internet mobil adiţional, poţi alege oricând opţiunea 2GB pentru 35 lei sau opţiunea 5 GB pentru 75 lei.

 

Activează opţiunile simplu şi comod direct din aplicaţia mobilă Contul Meu, disponibilă pe Play Market şi App store.

 

Savurează iarnă, sărbătorile şi începe noul an într-un mod atât de generos cu operatorul numărul 1 de Internet mobil – Unite. Parte a familiei Moldtelecom.

 

Detalii la 200 200

www.unite.md 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn