Google+

In Republica Moldova s-a dat start vanzarii noilor televizoare QLED TV cu un design unic si o calitate inalta a imaginii

Noile televizoare QLED cu un design impresionant si functii inteligente garanteaza un nou nivel de satisfactie in urma vizionarii.

 

Samsung Electronics anunţă lansarea vânzărilor unei noi linii de televizoare Samsung QLED în Moldova. Prezentarea noii linii pilot a avut loc la evenimentul First Look în incinta clădirii American Stock Exchange (AMEX) din Manhattan, unde compania a prezentat noua generaţie de televizoare QLED cu funcţii inovative şi îmbunătăţite, care garantează cea mai bună experienţă de vizionare.

 

În timpul prezentării, preşedintele direcţiei Display-urilor ale Samsung Electronics, Jong-hee Han şi alţi lideri ai companiei Samsung au vorbit despre caracteristicile şi beneficiile liniei pilot de televizoare  ale anului 2018.

 

„Noi schimbăm viziunea asupra televizoarelor cu ajutorul unei linii noi lansate în anul 2018”, subliniază Yongkhi Khan. - dispozitivele QLED TV sunt concepute pentru a oferi o plăcere maxima şi o imersiune completă în timpul vizionarii pentru utilizatorii din întreaga lume. Televizoarele sunt uşor de setat şi, în acelaşi timp, oferă cea mai bună impresie de familiarizare cu conţinutul."

 

Gama de televizoare QLED din anul 2018 include seriile Q6F, Q7F, Q8C şi Q9F.

 

Principalele avantaje ale noii linii de televiziune QLED sunt calitatea înaltă a imaginii, designul unic şi o varietate mare a conţinutului.

 

Televizoarele Samsung QLED 2018 sunt realizate în baza tehnologiei specializate a punctelor cuantice. La baza acesteia stă procesul de transformare a luminii într-o culoare exactă. Acest lucru permite reproducerea culorii în volum de 100%, precum şi afişarea cu exactitate a mai mult de un miliard de nuanţe.

 

Ecranul realizat în baza punctelor cuantice oferă o calitate impresionantă a imaginii şi o rezistenţă ridicată la epuizarea pixelilor (pixel burnout).

 

Noua tehnologie HDR 10+ permite reglarea unui nivelul optim de luminozitate şi contrast pentru fiecare scenă. Datorită acestui fapt, imaginea oferă o transmisie îmbunătăţită a tuturor detaliilor ce corespund intenţiei regizorului.

 

Printre caracteristicile-cheie ale liniei noi, producătorul evidenţiază modul Ambient, care permite dispozitivului să se combine cu uşurinţă cu interiorul oricărei case şi să devină un obiect de artă separat chiar şi atunci când televizorul este oprit. Modul dat transformă televizorul într-un centru de informare casnic care afişează imagini cu muzică pe fundal, fotografiile preferate ale utilizatorilor sau timpul. În plus, funcţia identifică culoarea şi modelul peretelui din spatele televizorului şi ajustează imaginea prin intermediul aplicaţiei SmartThings.

 

De asemenea, televizorul Samsung QLED deţine un design unic fără chenar, un cablu unificat „invizibil” de 5 metri lungime numit One Invisible Connection, care uneşte în sine cablurile de alimentare şi de transmisiune a datelor. Opţional, va fi disponibil un cablu de 15 m şi o montare pe perete fără spaţiu între televizor şi perete (No Gap Wall-mount), ce permite fixarea îndeaproape pe perete a televizorului.

 

Merită de remarcat telecomanda universală One Remote Control, care gestionează toate dispozitivele conectate şi conţinutul, precum şi setarea simplificată a Smart TV şi controlul televizorului prin intermediul aplicaţiei SmartThings. Tehnologia SmartThings permite conectarea la toate dispozitivele inteligente din locuinţa dvs. de la smartphone la aparatele de uz casnic şi să controlaţi de la televizor fără a fi distras de nimic.

 

Despre compania Samsung Electronics

 

Samsung Electronics Co., Ltd. oferă viaţă ideilor revoluţionare şi introduce tehnologii inovatoare inspirând oameni şi creând viitorul pieţei de consum în lumea smartphone-urilor, televizoarelor, dispozitivelor portabile, tabletelor, aparatelor de uz casnic, dispozitivelor medicale, sistemelor de reţea, soluţiilor de memorie, semiconductorilor şi soluţiilor LED.

 

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://news.samsung.com sau site-ul oficial http://www.samsung.com/ua 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn