Google+

“Internet oriunde” - abonamente noi de la Unite, cu pana la 90 GB lunar si trafic extra gratuit

Cand esti fericit, nu mai numeri GB-tii, pentru ca ai suficient inclus in pachet ca sa traiesti din plin bucuria navigarii nelimitate pe Internet.

 

Alege abonamentele noi de la Unite – Internet Oriunde si primesti pana la 90 GB lunar şi trafic extra gratuit, începând cu doar 80 lei pe lună. Mai mult, la conectare, primeşti şi modem cadou, ca să fii mereu conectat la tot ce ţi-e mai drag.

 

Localizarea reţelelor wifi nu mai este o preocupare pentru tine. Acum ai mult trafic de date inclus în abonament ca să poţi savura nelimitat şi de oriunde, din comunicarea cu cei dragi. Priveşte filme, ascultă muzică, descarcă fişiere de mari dimensiuni, încarcă poze şi simte-te liber să faci tot ce îţi place mai mult,  pentru că ai până la 90 GB lunar şi bonusuri generoase pentru loialitate.  

 

Apreciem fiecare zi în care eşti cu noi, de aceea pentru fiecare an petrecut în reţea, abonamentul tău devine şi mai avantajos, cu mai mult trafic de internet mobil inclus.

 

Mai mult, după consumarea traficului de date inclus în abonament, navighezi gratuit şi nelimitat la viteză mai redusă.

 

Acum te simţi perfect pentru că ai la îndemână atâta trafic internet mobil ca să poţi trăi din plin farmecul fiecărui moment, mai ales în anotimpul reînvierii naturii. Fii mereu conectat cu cei dragi şi împărtăşeşte cu ei fiecare emoţie de bucurie.  

 

Alege abonamentele de Internet Oriunde şi fii numărul 1 cu operatorul numărul 1 de Internet mobil – Unite. Parte a familiei Moldtelecom.

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn