Google+

Orange LOVE. Economiseste combinand servicii Internet si TV Acasa cu abonamentul tau mobil - VIDEO

Clientii Orange traiesc impreuna experiente incomparabile de comunicare. Dupa achizitia Sun Communication, operatorul TV prin cablu lider pe piata din Republica Moldova, compania a anuntat ca isi extinde portofoliul de servicii, cu propriile abonamente fixe de Internet si TV Acasa. Sub umbrela Orange Love, clientii au acum posibilitatea sa beneficieze de Internet, televiziune si mobil pe o singura factura, iar prin combinarea serviciilor sa economiseasca.

 


Julien DUCARROZ, Director General Orange Moldova: „Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul din liderii mondiali în domeniul TELCO. Prin lansarea serviciilor convergente, ne aliniem strategiei Grupului,  care şi-a propus să-şi consolideze poziţia de lider în Europa, oferind clienţilor mai mult decât servicii mobile.  Primul pas l-am făcut la Chişinău, Ialoveni, Bălţi şi Cahul,  astfel serviciile fixe Internet şi TV Acasă sunt disponibile pentru până la 1 milion din locuitorii ţării. Vom continua să investim cu prioritate în dezvoltarea şi extinderea acestora, pentru ca experienţele Orange să poată fi trăite de toţi locuitorii ţării.”  

 

Pentru că Orange oferă soluţii complete de comunicare şi distracţie, acum clienţii din regiunile menţionate mai sus, pot opta şi pentru Internet fix Acasă cu viteze de până la 300 Mbps.   

https://www.orange.md/?l=1&p=1&c=16&sc=2  

 

La fel, Orange pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai tare ofertă TV Acasă, cu o grilă largă de programe cu până la 171 de canale TV, inclusiv o listă amplă de canale HD. Astfel, clienţii vor avea parte de cel mai variat conţinut - evenimente sportive, desene animate, muzică, filme şi seriale de top – toate urmărite pe ecranul de acasă.  În plus, doar la Orange cel de-al doilea TV Acasă este conectat gratuit. Mai multe detalii, inclusiv şi comanda de servicii fixe poate fi efectuată prin apel la numărul 797 sau 022 97 77 97 

 https://www.orange.md/?l=1&p=1&c=16&sc=3 

 

Mai mult. Acum clienţii au posibilitatea să economisească, combinând serviciile între ele, pe o singură factură. Beneficiile sunt pe măsură: reducere pe viaţă la abonamentele fixe pentru cei care au un număr mobil Orange, plus 1GB bonus Internet pe numerele mobile,  conectare gratuită şi echipamentele TV Box HD şi modem Wi-Fi gratuit.

Detalii https://www.orange.md/?l=1&p=1&c=16&sc=1 

 

Clienţii companiei se vor bucura în continuare de calitate în deservire, mai mult confort şi timp liber. Şi asta pentru că ei vor avea un singur furnizor pentru toate serviciile de comunicare. Ei vor putea solicita asistenţă tehnică la un singur serviciu clienţi (777) şi vor primi o singură factură pentru toate serviciile fixe şi mobile. Cei care îşi doresc să cunoască mai multe informaţii sunt invitaţi să acceseze

www.orange.md/love 

 

Despre Orange Moldova

 

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu sediul în Paris, Franţa. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova. Compania este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova, iar recent şi-a extins portofoliul oferind Internet şi TV Acasă.

Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua companiei, în care activează o echipă de peste 1000 de angajaţi. Orange deţine cea mai extinsă şi avansată reţea 3G+ şi 4G. 

Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii ţări prin intermediul reţelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, Orange deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar şi promisiunii pe care a făcut-o clienţilor: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor. 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn