Google+

Orange sustine femeile antreprenoare si le invita la Startup Week-end Women

In perioada 18-20 mai, la Generator Hub, se va desfasura in premiera pentru Moldova - Startup Weekend Women, concurs dedicat tinerelor si femeilor antreprenoare care viseaza sa lanseze propria afacere in diferite domenii.

 

Orange Moldova, în calitate de partener al evenimentului, invită tinerele şi femeile antreprenoare cu idei de afaceri să se înscrie în competiţie, accesând linkul: http://bit.ly/aSWWChisinau sau http://bit.ly/1SWWChisinau. Prin susţinerea acestui concurs, Orange reconfirmă statutul său de promotor activ al inovaţiei şi al dezvoltării tehnologie şi  performanţei, iar promovarea femeilor antreprenoare constituie o direcţie strategică a companiei. Dovadă a faptului este şi Orange Systems - companie IT, prin intermediul căreia Orange Moldova contribuie la consolidarea şi impulsionarea dezvoltării acestei direcţii de business.

 

Pe parcursul a trei zile, participanţii vor dezvolta proiecte de afaceri, vor lucra în echipe şi vor avea oportunitatea să parcurgă întreg procesul de lansare a unei afaceri, de la generarea ideii până la dezvoltarea unui prototip, cu plan de marketing şi model de business definit.

 

Toate acestea vor fi ghidate de mentori notorii în domeniu, printre aceştia se numără Angela Gladei, trainer în managementul personalului, marketing, vânzări şi negocieri, management financiar şi planificare strategică, cu o experienţă de 23 ani în sectorul bancar şi nebancar; Eric Parsons, fondatorul Energy Solaris SRL, o companie care a creat prototipul Air Solaris, un colector solar de ultimă  generaţie. 

 

Participanţii la eveniment vor avea oportunitatea de a învăţa şi de la mentorii Artur Gurău, strategist în comunicare digitală, fondatorul „Granat” şi „Rockit Academy” şi câştigătorul primei ediţii de Startup Weekend în Moldova; Alexandru Pleşca - inginer de dezvoltare software InTest la Ellation; Olga Radu, fondatoarea „Imago” şi deţinătoarea unui stagiu de MBA (Master of Business Administration) într-o agenţie de marketing comunicaţional din Paris şi alţii.

 

Câştigătorii primelor trei locuri vor fi premiaţi cu granturi şi consultanţă pentru a dezvolta ideile lor de afaceri, abonamente la o sală de sport şi abonamente la Generator Hub. De asemenea, ei vor avea oportunitatea de a participa la câteva sesiuni de instruire, menite să îi înveţe care sunt primii paşi pentru lansarea unei afaceri de succes.

 

Primul training „Finanţarea afacerii” va fi susţinut de reprezentaţii BERD Moldova. La cel de-al doilea training, mentorul Roger Gladei, un avocat de succes din Moldova, va pune în discuţie aspectele legale în iniţierea unui business sau a unui parteneriat. Iar ultima instruire va fi livrată de Ludmila Andronic, expert în comunicare şi director Afaceri Corporative a companiei Efes, care va vorbi despre importanţa comunicării în business.

 

Startup Weekend WOMEN este organizat de Generator Hub, cu susţinerea reţelei globale Techstars. Partenerii şi sponsorii acestui eveniment sunt: USAID, Efes Moldova, Ambasada Suediei în Moldova, Fundaţia Est-Europeană în Moldova, Orange Moldova, Ellation, Google for Entrepreneurs şi compania .CO.

 

Mai multe detalii pot fi accesate aici: http://bit.ly/2SWWChisinau

 

*Acest articol este un comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn