Google+

Unite - crestere, al doilea an consecutiv, pe piata serviciilor de telefonie mobila

Unite se evidentiaza, al doilea an consecutiv, cu cel mai mare tempo de crestere pe piata serviciilor de telefonie mobila. Este unicul operator care a inregistrat cresteri insemnate pe toate directiile.

 

Baza de abonati Unite s-a majorat cu 7 %, volumul traficului de voce în reţea cu 5,5%, iar volumul vânzărilor realizate a crescut şi mai spectaculos, cu 9,6 %. 

 

În contextul unui trend în descreştere al traficului de voce şi a veniturilor pe această piaţă, creşterea continuă înregistrată de Unite este o menţionare a competitivităţii operatorului.

Datorită unei poziţii agresive cu accent pe avantajele net superioare ale serviciilor oferite, Unite a reuşit să îşi consolideze poziţia de un operator cu acoperire naţională a reţelei 3G (96 %) şi de extindere a reţelei 4G+ şi să câştige tot mai mulţi utilizatori şi la serviciile de telefonie mobilă. 

 

Comunicarea permanentă, informarea, conexiunea cu oricine, orice şi oricând, sunt lucruri indispensabile în activitatea de zi cu zi a utilizatorului contemporan. Îmbunătăţirea permanentă a experienţei abonaţilor în utilizarea serviciilor devine garantul reuşitelor obţinute de aceştia în activitatea lor. Fiind orientat spre împlinirea acestor necesităţi devenite fundamentale astăzi, Unite se bucură de cea mai mare creştere atât a bazei de abonaţi cât şi a vânzărilor pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă. 

 

Performanţele obţinute sunt rezultatul consecvenţei cu care Unite dezvoltă servicii şi lansează oferte atractive. Abonamentele Unite pun la dispoziţie abonaţilor, apeluri nelimitate în reţeaua Unite şi Moldtelecom, până la 1600 minute naţionale, cel mai mult trafic Internet mobil inclus, bonus până la 100 GB precum şi modem 4G cadou, oferit la conectare. Mai mult decât atât, la conectare abonament, Unite oferă şi smartphone-uri performante la cel mai bun preţ în rate. 

 

Cei care îşi doresc comunicare fără contract şi abonament, au Cartela Prepay de la Unite care le pune la dispoziţie trafic gratuit şi nelimitat pentru navigare pe reţele sociale: Facebook, Odnoklassniki şi Messenger. 

 

În plus, Unite oferă şi cele mai avantajoase opţiuni suplimentare pentru Internet mobil care încep de la doar 20 lei pentru 1GB.

 

Abonaţii Unite sunt utilizatori avansaţi care aleg această reţea pentru toate posibilităţile şi avantajele de care pot beneficia. 

 

Un alt factor important al succesului Unite sunt serviciile convergente care oferă posibilitatea abonaţilor la serviciile Moldtelecom să beneficieze de serviciile de telefonie mobilă cu reduceri substanţiale sau aproape gratuit.

 

Dacă îţi place să comunici mult, să navighezi activ şi nelimitat pe Internet, alege să fii numărul 1 cu operatorul numărul 1 de Internet mobil – Unite. Parte a familiei Moldtelecom. 


Conectează-te online direct pe unite.md.

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din IT

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn