Premierul rus Dimitri Medvedev a recunoscut existenta extraterestrilor, la finalul interviului acordat vineri unui numar de cinci canale de televiziune din Rusia, cand i-a fost pusa o intrebare "suplimentara", microfoanele fiind deja inchise. Raspunsul sau lasa loc de interpretari, comenteaza in editia sa de astazi cotidianul italian Corriere della Sera.

Publicat:10.12.2012, 11:16

Ziaristii italieni se intreaba insa daca seful executivului rus a facut vreo farsa sau daca afirmatia sa ar trebui privita cu toata seriozitatea, amintind ca, in trecut, Medvedev nu a fost luat prea in serios, dupa ce “s-a compromis" la un summit G8 exagerand putin cu “vodca". Imediat dupa interviu, Dimitri Medvedev a afirmat ca, atunci cand se preda puterea de la un presedinte la altul la Kremlin, impreuna cu valiza cu coduri nucleare, sunt prezente intotdeauna doua dosare speciale, dintre care unul contine informatii complete cu privire la toate “vizitele" intreprinse de extraterestri pe Terra. 


Celalalt dosar, a indicat premierul, fost presedinte al Federatiei Ruse pentru un mandat de patru ani, contin rapoarte confidentiale de la “servicii secrete absolut inchise" (care nu exista oficial ca institutii) care ii monitorizeaza pe extraterestrii descinsi pe teritoriul Federatiei Ruse.Potrivit lui Medvedev, aceste doua dosare, impreuna cu valiza nucleara, sunt predate impreuna noului presedinte. La sfarsitul intalnirii cu jurnalistii de televiziune, el a mentionat ca nu doreste sa specifice numarul extraterestrilor care traiesc printre noi pentru a nu provoca panica.“Extraterestrii sunt de ceva timp printre noi. Nu va pot spune exact câti sunt. Nu putem vorbi despre aceasta fara a provoca panica, dar daca veti urmari filmul “Men in Black" veti intelege ca aceasta este o realitate", ar fi spus Medvedev, citat de Corriere della Sera.Se pare ca guvernul rus este foarte bine informat despre vizitele extraterestrilor pe Pamant, dar pastreaza tacerea sub pretextul ca asa mentine ordinea publica, comenteaza ironic ziarul italian.Inainte de aceste declaratii ale primului ministru rus, au avut loc doua episoade similare In trecut, aminteste si Agerpres. Presedintele SUA, Harry Truman, a trimis o nota, ce se afla astazi la muzeul din New Mexico, in care facea referire la prabusirea unui aparat de zbor, posibil, de origine extraterestra.La 21 septembrie 1987, intr-o reuniune a Adunarii Generale a ONU, presedintele american Ronald Reagan a vorbit despre amenintarea unei invazii extraterestre si ca oamenii ar trebui sa actioneze impreuna pentru a se pregati de o eventuala agresiune. Este greu de crezut ca Reagan vorbise de la tribuna ONU dupa ce bause un paharut, comenteaza Corriere della Sera.