Cererea in casatorie nu se uita prea usor, cu atat mai mult daca pierzi inelul exact inainte de a i-l pune pe deget iubitei.

Publicat:03.12.2018, 06:57I s-a întâmplat unui cuplu din Marea Britanie aflat în vacanta la New York. Politistii au recuperat inelul a doua zi, iar Twitter i-a ajutat sa-i gaseasca pe mirii ghinionisti. John s-a gândit ca este romantic sa o ceara de sotie pe iubita lui, Daniella, în Times Square, în timpul unei vacante la New York.


A rostit întrebarea si a scos inelul, dar când sa i-l puna pe deget, l-a scapat din mâna. Camerele de supraveghere l-au surprins îngenunchind si încercând sa-l recupereze. Inelul cazuse însa vreo doi metri si jumatate, printr-o gura de ventilatie a metroului new-yorkez.


Cei doi n-au reusit sa recupereze inelul. Au reusit, abia a doua zi, politistii, care au dat sfoara în presa si pe retelele de socializare pentru a gasi acum... proprietarii.


Fotografia inelului si înregistrarea cu cei doi încercând sa-l recupereze, a fost redistribuita de mai bine de 20.000 de ori pe Twitter. În cele din urma, vestea a ajuns si la urechile celor doi miri, care se întorsesera deja acasa, în Anglia.

“Multumim, Twitter! Caz rezolvat”, au scris politistii, anuntând ca vor gasi o cale de a trimite bijuteria în Anglia.