Google+

O adolescenta din Romania a vrut sa faca un selfie cu prietenii intr-un balcon, dar balustrada s-a rupt si a cazut in gol - VIDEO

O adolescenta de 15 ani a murit, miercuri seara, dupa ce a cazut de la etajul al noualea al unui bloc turn din municipiul Sibiu.

 

Fata se urcase intr-un balcon, impreuna cu alti sase prieteni, pentru a face un selfie, insa balustrada s-a rupt, iar adolescenta a cazut in gol.

 

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, o fata de 15 ani a murit, miercuri seara, dupa ce a cazut de la inaltime dintr-un bloc turn din Sibiu.

 

Sursele citate au precizat ca echipajul SMURD sosit la fata locului nu a mai putut face altceva decat sa constate decesul adolescentei.

 

Surse oficiale au precizat ca fata, impreuna cu alti sase prieteni, urcase la etajul al noualea al blocului turn situat intr-o zona semicentrala a orasului, intr-un balcon comun in care accesul se face de pe casa scarilor.

 

"Tinerii au vrut sa faca un selfie, insa balustrada balconului s-a rupt, iar adolescenta a cazut de la inaltime", au precizat sursele citate.

 

Reprezentantii Politiei Sibiu spun ca, cel mai probabil, decesul a survenit accidental, dar a fost deschisa o ancheta pentru a se vedea exact ce s-a intamplat, urmand ca toti cei sase tineri sa fie audiati in cursul serii si al noptii de miercuri.

 

La ora transmiteriii acestei stiri, la locul incidentului au sosit autoritati locale, inclusiv reprezetanti ai Inspectoratului de Stat in Constructii pentru a face verificari si a stabili cui ar apartine vina pentru ruperea balustradei.

 


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn