Google+

Bataie intre doua eleve de la un liceu din Romania, din cauza unui baiat

Bataie intre doua eleve de liceu la Colegiul Tehnic Ion Mincu din Focsani, Romania. Marul discordiei ar fi fost un baiat, pe care l-ar dori de prieten ambele tinere.

 

O elevă de clasa a X-a a fost lovită cu palma şi trasă de păr de o colegă de clasa a XI-a, marţi, în jurul prânzului.

După ce a fost trasă de păr şi a fost lovită cu palma, după cum spune directoarea colegiului, profesoara Manuela Petrea, fata de clasa a X-a şi-a sunat părinţii şi le-a povestit ce a păţit. Aceştia au îndemnat-o să sune la 112, lucru pe care l-a şi făcut.

 

Prin urmare, la şcoală au ajuns şi poliţiştii, care au verificat aspectele semnalate şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Directoarea Colegiului Tehnic Ion Mincu a precizat că săptămâna viitoare va avea loc consiliul profesoral, ocazie cu care elevei bătăuşe îi va fi scăzută nota la purtare.

 

A fost o altercaţie între două fete de la clasele a X-a şi a XI-a. S-au contrat de la niste postări pe Facebook. În timpul pauzei, cea de la clasa a XI-a a trecut pe la colega din clasa a X-a. A tras-o de păr şi i-a dat o palmă, după care a plecat. Aceasta şi-a sunat părinţii, care au sfătuit-o să sune la 112, ceea ce a şi făcut, şi imediat a venit poliţia. Atât noi cât şi domnul poliţist le-am explicat ce repercusiuni pot avea aceste fapte. Noi o să avem consiliu profesoral săptămâna viitoare şi îi vom scădea nota la purtare. Aceste comportamente nu trebuie acceptate. Joi am chemat părinţii ambelor fete la şcoală. Dacă va fi nevoie de consiliere, o vom trimite la psiholog (n.r. pe eleva bătăuşă)”, a declarat profesoara Manuela Petrea directoarea Colegiului Tehnic Ion Mincu.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn