Un barbat din Marea Britanie s-a trezit fara familie si cu amenintari cu moartea dupa un gest nepotrivit facuta la incepului anului.

Publicat:31.12.2018, 09:14

Steven Semmens, un britanic în vârsta de 35 de ani, a fost filmat la începutul anului prizând cocaina de pe mormântul lui Pablo Escobar, din Itagui, Columbia.

Autoritatile nu au apreciat gestul facut ”în semn de respect” fata de baronul drogurilor asa ca l-au expulzat din tara pentru 5 ani. Steven Semmens a ramas astfel fara iubita si copii sai care locuiesc în continuare în Columbia.

”Oamenii mi-au trimis amenintari cu moartea pe Facebook. Mi-au transmis ca ma jupoaie de viu daca ma gasesc. Nu pot sa-mi mai vad copiii si asta ma doare” a povestit barbatul pentru Mirror.

În luna aprilie, britanicul a publicat pe Facebook o înregistrare în care apare prizând cocaina la mormântul lui Pablo Escobar. Steven apare în genunchi la mormânt, apoi prizeaza drogul cu ajutorul unei bancnote rulate. Imaginile au fost publicate pe contul sau de Facebook, dar apoi acesta a fost dezactivat.Barbatul regreta acum gestul sau si si-a cerut scuze poporului columbian. ”Atunci mi s-a parut amuzant, acum mi-e rusine. Toti spun ca mi-am facut tara de rusine.”

Barbatul sustine ca imaginile au fost filmate de un asasin al clanului lui Escobar din Medellin, pe care l-a întâlnit într-un bar.
Dupa viralizarea imaginilor, a stat ascuns timp de mai multa vreme pâna a fost gasit de politie si expulzat din tara.