Google+

Ce s-a intamplat cu barbatul care a prizat cocaina de pe mormantul lui Pablo Escobar

Un barbat din Marea Britanie s-a trezit fara familie si cu amenintari cu moartea dupa un gest nepotrivit facuta la incepului anului.

 

Steven Semmens, un britanic în vârstă de 35 de ani, a fost filmat la începutul anului prizând cocaină de pe mormântul lui Pablo Escobar, din Itagui, Columbia.

 

Autorităţile nu au apreciat gestul făcut ”în semn de respect” faţă de baronul drogurilor aşa că l-au expulzat din ţară pentru 5 ani. Steven Semmens a rămas astfel fără iubita şi copii săi care locuiesc în continuare în Columbia.

 

”Oamenii mi-au trimis ameninţări cu moartea pe Facebook. Mi-au transmis că mă jupoaie de viu dacă mă găsesc. Nu pot să-mi mai văd copiii şi asta mă doare” a povestit bărbatul pentru Mirror.

 

În luna aprilie, britanicul a publicat pe Facebook o înregistrare în care apare prizând cocaină la mormântul lui Pablo Escobar. Steven apare în genunchi la mormânt, apoi prizează drogul cu ajutorul unei bancnote rulate. Imaginile au fost publicate pe contul său de Facebook, dar apoi acesta a fost dezactivat.Bărbatul regretă acum gestul său şi şi-a cerut scuze poporului columbian. ”Atunci mi s-a părut amuzant, acum mi-e ruşine. Toţi spun că mi-am făcut ţara de ruşine.”

 

Bărbatul susţine că imaginile au fost filmate de un asasin al clanului lui Escobar din Medellin, pe care l-a întâlnit într-un bar.
După viralizarea imaginilor, a stat ascuns timp de mai multă vreme până a fost găsit de poliţie şi expulzat din ţară.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn