Descoperire macabra intr-o cladire din Detroit, in care a functionat pana in urma cu cateva luni o firma de pompe funebre.

Publicat:15.10.2018, 06:08

Trupurile a 11 bebelusi au fost gasite într-un compartiment din tavan. Autoritatile au actionat “la pont” si nu stiu deocamdata mare lucru.

Trupurile a 11 bebelusi au fost gasite într-o ascunzatoare din aceasta cladire. Este vorba despre o firma de pompe funebre, închisa în aprilie din cauza nerespectarii conditiilor de igiena.

Brian Bowser, politist: “Cladirea a fost modificata de mai multe ori, au fost mai multe lucrari si la un moment dat s-a adaugat un al doilea etaj. Exista un spatiu gol între primul etaj original si cel de-al doilea adaugat.”

 În acel spatiu s-a descoperit un sicriu mic, în care erau cadavrele. Nu le-a descoperit politia, ci angajatii unei institutii care se ocupa cu acordarea de licente pentru agentii comerciali.

Brian Bowser, politist: “Au primit o scrisoare anonima, descriind exact unde se afla cutia cu ramasitele si s-au dus direct acolo.”

 Nu se stie cine sau în urma cu cât timp a ascuns cadavrele acolo. Unele dintre ele au fost însa identificate, iar familiile au fost anuntate.