Google+

Doi barbati si-au ucis fostul coleg de camera pentru o consola PlayStation 4 - VIDEO

Doi barbati si-au ucis fostul coleg de camera pentru o consola PlayStation 4 - VIDEO
Embed:

Un barbat din Statele Unite si-a surprins colegii de camera indesand in saci de plastic corpul unui prieten de-al lor pe care l-au injunghiat pe motiv ca le-ar fi furat consola de PlayStation 4, relateaza Daily Mail.

Bărbaţii, în vârstă de 21 şi 22 de ani, erau convinşi că un fost coleg de cameră le-a spart apartamentul şi le-a furat consola de PlayStation 4.

 

″Ian (unul dintre criminali) a spus că Jake (al doilea criminal) a fost atât de supărat în prima parte a zilei, încât a făcut găuri cu pumnul în perete”, a precizat şeriful Dennis Lemma, citat de Daily Mail.

 

Astfel că luni, cei doi ar fi convins victima să revină la apartament pe motiv că vor să-l ducă la o petrecere. Ulterior, l-ar fi ucis prin înjunghieri multiple.

 

“A făcut tot ce a putut (al doilea criminal - n.r.) pentru a face victima să se întoarcă pentru a se răzbuna”, a adăugat şeriful.

 

Cei doi au fost surprinşi de către Walter Johnson, noul lor coleg de cameră - mutat în urmă cu doar o săptămână -, în timp ce îi îndesau corpul în saci de plastic. Acesta tocmai venise de la o întâlnire.

 

Walter Johnson (colegul nou de cameră - n.r.) a mai relatat şi faptul că a văzut lângă ei bandă adezivă şi un mop. În plus, în timp ce scotocea un rucsac, unul dintre criminali i-ar fi spus celuilalt: “Acordă-i un pic de merit, s-a luptat bine.”

 

Ulterior, Walter Johnson a fugit la maşină, în care încă îl aştepta persoana cu care se întâlnise, şi a chemat poliţia.

 

Unul dintre criminali a fost găsit baricadat în baie, iar al doilea a încercat să fugă desculţ, prin spatele casei, cât încă avea sânge pe mâini, picioare şi pe haine.

 

“Este cel mai bizar şi scandalos act pe care şi-l poate imagina cineva, pentru aceste sisteme de gaming şi obiecte care au o valoare redusă. Cu siguranţă nu există nicio legătură cu viaţă umană”, a mai precizat şeriful Dennis Lemma.

 

Cei doi au fost acuzaţi de crimă cu premeditare.

 

Pe Twitter-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar si din lume!


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn