Un barbat din Statele Unite si-a surprins colegii de camera indesand in saci de plastic corpul unui prieten de-al lor pe care l-au injunghiat pe motiv ca le-ar fi furat consola de PlayStation 4, relateaza Daily Mail.

Publicat:30.11.2018, 07:15

Barbatii, în vârsta de 21 si 22 de ani, erau convinsi ca un fost coleg de camera le-a spart apartamentul si le-a furat consola de PlayStation 4.

″Ian (unul dintre criminali) a spus ca Jake (al doilea criminal) a fost atât de suparat în prima parte a zilei, încât a facut gauri cu pumnul în perete”, a precizat seriful Dennis Lemma, citat de Daily Mail.

Astfel ca luni, cei doi ar fi convins victima sa revina la apartament pe motiv ca vor sa-l duca la o petrecere. Ulterior, l-ar fi ucis prin înjunghieri multiple.

“A facut tot ce a putut (al doilea criminal - n.r.) pentru a face victima sa se întoarca pentru a se razbuna”, a adaugat seriful.

Cei doi au fost surprinsi de catre Walter Johnson, noul lor coleg de camera - mutat în urma cu doar o saptamâna -, în timp ce îi îndesau corpul în saci de plastic. Acesta tocmai venise de la o întâlnire.

Walter Johnson (colegul nou de camera - n.r.) a mai relatat si faptul ca a vazut lânga ei banda adeziva si un mop. În plus, în timp ce scotocea un rucsac, unul dintre criminali i-ar fi spus celuilalt: “Acorda-i un pic de merit, s-a luptat bine.”

Ulterior, Walter Johnson a fugit la masina, în care înca îl astepta persoana cu care se întâlnise, si a chemat politia.

Unul dintre criminali a fost gasit baricadat în baie, iar al doilea a încercat sa fuga descult, prin spatele casei, cât înca avea sânge pe mâini, picioare si pe haine.

“Este cel mai bizar si scandalos act pe care si-l poate imagina cineva, pentru aceste sisteme de gaming si obiecte care au o valoare redusa. Cu siguranta nu exista nicio legatura cu viata umana”, a mai precizat seriful Dennis Lemma.

Cei doi au fost acuzati de crima cu premeditare.

Pe Twitter-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar si din lume!