Will Byler si Bailee Ackerman si-au unit destinele, sambata, la ferma familiei din Texas. Cei doi studenti la Sam Houston State University s-au urcat a doua zi, alaturi de un pilot, intr-un elicopter.

Publicat:05.11.2018, 09:44

Prietenii si familia le-a facut cu mâna cât timp ei s-au ridicat în aer în aparatul de zbor. Dupa o ora si jumatate, elicopterul în care se aflau cei doi tineri s-a prabusit. Nu se stie daca ei se îndreptau spre luna de miere sau faceau un tur cu elicopterul, potrivit Daily Mail.

Eric Smith, unul dintre invitatii la nunta care avusese loc cu câteva ore înainte de tragedie, a anuntat tragedia pe contul lui de Facebook: „Pilotul, Jerry, era si el la bord. Nu exista supravietuitori”.

Prabusirea elicopterului lânga Uvalde a fost confirmata de bunicul mirelui, William Byler. Autoritatile din Texas si departamentul medical de urgenta au gasit epava elicopterului.

Accidentul a fost confirmat si de Comitetul National pentru Siguranta Transporturilor (NTSB) care a scris pe Twitter, în dimineata zilei de duminica, ca anchetatorii investigheaza prabusirea unui elicopter Bell 206B în Uvalde.

Jessica Stilley, doinisoara de onoare a lui Bailee a transmis un mesaj sfâsietor pentru cea mai buna prietena a ei care si-a pierdut viata în cel mai fericit moment al vietii ei.

„Draga mea Bailee Raye, inima mea este rupta în milioane de bucati si stau aici si ma gândesc la restul vietii mele fara cea mai buna prietena a mea. Sunt atât de trista si sa pun aceste poze, dar stii ca trebuie sa împart cu toata lumea cât de frumoasa ai fost în ziua nuntii tale, asa cum as fi facut si în mod normal”, a scris Jessica.