Google+

Dupa o tragedie in familie, un barbat din Romania s-ar fi sinucis aruncandu-se de la etaj

Depresia l-ar fi impins pe un barbat de 47 de ani din Targoviste sa recurga la un gest extrem. Omul, povestesc colegii lui, nu-si revenise dupa moartea fiului sau de 16 ani, care a decedat recent inecat.

 

Muncitorul s-a prăbuşit în gol de la etajul 3 al clădirii unde era cazat, sub ochii şocaţi ai unor liceeni.


Bărbatul, de loc din judeţul Ilfov, era cazat într-o cameră la etajul trei, în căminul unui liceu din Târgovişte, încă din luna noiembrie. Lucra la o societate de construcţii, pe un şantier de la marginea oraşului. Martori la scenele cumplite au fost câţiva sportivi, cazaţi în aceeaşi clădire.

 

Ileana Stoica, administratorul clădirii:A căzut o persoană de la etajul 3. nu ştiu dacă a căzut sau intenţionat a făcut lucrul ăsta. Colegii lui spuneau că este depresiv, că i-a murit un copil înecat.

 

Oamenii povestesc că omul încă mai trăia când echipajele de la ambulanţă au sosit să îi acorde primul ajutor. Când l-au văzut pe bărbat prăbuşit, martorii au sunat imediat la 112. O ambulanţă a sosit în numai câteva minute la faţa locului şi l-a preluat pe rănit. Din păcate, rănile au fost atât de grave, încât în scurt timp omul a murit la spital.

 

Doctor Elena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgovişte: S-a încercat resuscitarea peste 40 de minute, 40-45 de minute, dar din păcate pacientul a decedat. Prezenta plăgi multiple la nivelul toracelui şi abdomenului, avea traumatisme absolut la nivelul întregului corp, traumatisme cranio-cerebrale, ale membrelor.

 

Poliţiştii continuă să strângă declaraţii pentru a stabili cu exactitate dacă a fost vorba despre o sinucidere.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn