Un baietel de doar 5 ani i-a condus pe politisti in pestera in care fusesera ascunse cadavrele mamei si fratelui sau, cazul sinistru inregistrandu-se in Tenerife, celebra statiune spaniola.

Publicat:26.04.2019, 08:44

Politia spaniola l-a arestat pe tatal baiatului, un cetatean german de 45 de ani, in legatura cu cele doua crime, relateaza Sky News.

Potrivit presei locale, baiatul de 6 ani a reusit sa scape din pestera in care tatal lui i-a sechestrat pe el, dar si pe mama si fratele de 10 ani.

Baietelul a ratacit singur timp de cinci ore inainte de a fi gasit murdar si plangand de cativa turisti care faceau escaladari in zona respectiva.

Copilul le-ar fi povestit politistilor ca a vazut mult sange si ca a fugit cand tatal i-ar fi atacat in pestera pe toti trei.

Urmand indiciile copilului de 6 ani, doua elicoptere ale politiei, dar si o echipa de 100 de politisti au pornit cautarile. Cele doua cadavre au fost descoperite miercuri dupa amiaza, intr-o grota de la baza vulcanului Teide.

Suspectul, cetatean german, care lucreaza ca bucatar in Tenerife, a fost arestat. Sotia si cei doi copii sosisera luni in Tenerife ca sa il viziteze.