Google+

Gravida impuscata mortal de un soldat, in timp ce statea la coada sa cumpere mancare, in Venezuela - FOTO

O tanara de 18 ani insarcinata din Venezuela a fost impuscata mortal de un soldat, in urma unui incident petrecut in timp ce mai multi oameni se imbulzeau pentru a primi carne de porc.

 

Alexandra Colopoy a fost împuşcată de sergentul David Rebolledo, potrivit unui anunţ făcut de procurorul de stat, duminică seara. Soldatul a fost arestat imediat după incident.


Soţul victimei, dar şi mai mulţi martori, au declarat pentru presa locală că zeci de oameni stăteau la rând pentru a procura carne de porc, într-o zonă săracă din Caracas. Soldaţii au intervenit atunci când grupul de oameni au refuzat să părăsească zona şi au stârnit o revoltă, în momentul în care au fost anunţaţi că nu mai este carne, potrivit nypost.com.


Mai mult de atât, martorii au povestit că soldaţii au intervenit violent şi ar fi fost băuţi în momentul în care au acţionat.

 

”Garda Naţională a înnebunit şi a început să tragă”, a declarat soţul victimei. ”A căzut la pământ”, a continuat acesta, menţionând faptul că femeia era însărcinată în 5 luni. Şi fratele bărbatului a fost împuşcat, însă medicii au reuşit să-i salveze viaţa.

 

Statul venezuelean garantează respectul şi aplicarea drepturilor omului, precum şi sancţiunile pentru cei care le încalcă”, a scris pe Twitter procurorul Tarek Saab.

 

venezuela

Revoltele alimentare şi cozile în faţa supermarketurilor au devenit frecvente în Venezuela. Țara se confruntă de patru ani cu o recesiune brutală. Milioane de locuitori au salarii în valoare de câţiva dolari americani pe lună, ceea ce face dificilă obţinerea alimentelor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn