O petrecere de Halloween a fost urmata de un cosmar adevarat pentru o femeie din Alabama.

Publicat:30.10.2018, 06:14Machiajul s-a sters fara probleme, dar dintii de zombie n-au vrut sa iasa sub nicio forma. Femeia a stat toata noaptea cu proteza si cu dureri, pâna când un dentist i-a îndepartat dintii falsi milimetru cu milimetru.

Anna si-a lipit dantura de zombie de trei dolari direct de dintii adevarati si sustine ca a folosit un adeziv temporar, asa cum scria pe ambalaj. O incomodau putin, dar s-a dus la petrecere, iar când s-a întors acasa a realizat ca nu-i poate scoate.

“Am încercat pâna la 2:00 dimineata. Nici nu se miscau. Am luat un patent si am taiat vârful.”

Femeia avea deja dureri si se întreba daca sa se duca la urgenta. În cele din urma a gasit un cabinet stomatologic deschis non-stop.

“Cu un fierastrau, a zis ca îi scoate pe bucati si nu m-a putut anestezia, de teama sa nu-mi scoata dintii mei. Asa ca a desfacut si tras, iar eu am scâncit ca un bebelus."

 Operatiunea a fost migaloasa pentru medic si dureroasa pentru pacient. Stomatologul nu recomanda folosirea acestui gen de produse.

Indiferent ce costum va avea anul viitor la petrecerea de Halloween, Anna stie sigur un lucru: “Nu mai fac asta niciodata. Nu mai pun niciodata asa ceva în gura.”


Sursa: Pro TV