Moarte misterioasa la bordul unui vas de croaziera din Caraibe. O pasagera americana a murit dupa ce a cazut de pe o punte a vasului, aflata de la 40 de metri inaltime fata de apa. Dar se pare ca aceasta nu este intreaga poveste.

Publicat:20.11.2018, 07:41Asa ca timp de câteva zile, pasagerii s-au simtit ca într-un roman de Agatha Christie.


În jurul orei 3:00 dimineata, pasagerii vasului Royal Princess, aflat în croaziera în Caraibe, au fost treziti de un anunt facut prin megafoane si adresat personalului.


A fost tot ce au aflat pasagerii, pâna când au ajuns în Aruba, unde vasul era asteptat de politie. Atunci au fost informati ca a existat un accident si ca nu pot coborî de pe vas pâna când nu le dau voie anchetatorii.


Martor: “Erau mai multe povesti care circulau pe vas.”

Ce se stie sigur e ca o femeie de 52 de ani a cazut de la câteva zeci de metri, pe o barca de salvare. Presa din Aruba scrie ca exact înainte sa cada, se certase cu un barbat. La bord însa, mai circulau si alte informatii.

Martor: “Din câte am auzit, femeia a fost asfixiata, strangulata mortal. Apoi a fost împinsa peste bord si a cazut pe barca de salvare numarul doi.”

FBI a preluat ancheta, suspectând o crima. Sotul femeii, care era si el la bord, nu este considerat suspect. În ce-i priveste, dupa ce criminalistii si-au facut treaba, cei 3.500 de pasageri si-au continuat croaziera.

Martor: “Dupa o zi sau doua, lucrurile s-au linistit si toata lumea si-a vazut de calatorie.”

 Vasul Royal Princess are 19 punti, iar promenada de pe puntea 16, de unde a cazut femeia, se afla la o înaltime de 40 de metri fata de ocean.