Google+

Moarte misterioasa la bordul unui vas de croaziera. O femeie a cazut de la 40 de metri

Moarte misterioasa la bordul unui vas de croaziera din Caraibe. O pasagera americana a murit dupa ce a cazut de pe o punte a vasului, aflata de la 40 de metri inaltime fata de apa. Dar se pare ca aceasta nu este intreaga poveste.Aşa că timp de câteva zile, pasagerii s-au simţit ca într-un roman de Agatha Christie.


În jurul orei 3:00 dimineaţa, pasagerii vasului Royal Princess, aflat în croazieră în Caraibe, au fost treziţi de un anunţ făcut prin megafoane şi adresat personalului.


A fost tot ce au aflat pasagerii, până când au ajuns în Aruba, unde vasul era aşteptat de poliţie. Atunci au fost informaţi că a existat un accident şi că nu pot coborî de pe vas până când nu le dau voie anchetatorii.


Martor: “Erau mai multe poveşti care circulau pe vas.”

 

Ce se ştie sigur e că o femeie de 52 de ani a căzut de la câteva zeci de metri, pe o barcă de salvare. Presa din Aruba scrie că exact înainte să cadă, se certase cu un bărbat. La bord însă, mai circulau şi alte informaţii.

 

Martor: “Din câte am auzit, femeia a fost asfixiată, strangulată mortal. Apoi a fost împinsă peste bord şi a căzut pe barca de salvare numărul doi.”

 

FBI a preluat ancheta, suspectând o crimă. Soţul femeii, care era şi el la bord, nu este considerat suspect. În ce-i priveşte, după ce criminaliştii şi-au făcut treaba, cei 3.500 de pasageri şi-au continuat croaziera.

 

Martor: “După o zi sau două, lucrurile s-au liniştit şi toată lumea şi-a văzut de călătorie.”

 

 Vasul Royal Princess are 19 punţi, iar promenada de pe puntea 16, de unde a căzut femeia, se află la o înălţime de 40 de metri faţă de ocean.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn