Google+

O batrana din Romania a ingropat copilul nou-nascut al fiicei sale, care a fost apoi devorat de animale

Caz tulburator petrecut in judetul Covasna, Romania. O strabunica este suspectata ca a luat copilul nou-nascut al nepoatei sale si l-a ingropat.

 

O femeie de 81 de ani din satul Căpeni este suspectată că şi-a ucis strănepotul. Atât mama bebeluşului, cât şi bunica acesteia sunt diagnosticate cu boli psihice, scrie Covasna Media.


Erdely Mikes Judit Renata, în vârstă de 26 de ani, a născut duminică după-amiaza în satul Căpeni, fiind asistată de bunica sa, Bandi Varvara. Se pare că la un moment dat, femeia, fără ştirea mamei copilului, s-a dus şi a făcut o groapă în curte unde l-a băgat pe micuţ, punând un strat de pământ peste el.


Tânăra a aflat despre isprava bunicii de abia a doua zi şi a fugit spre locul unde era îngropat micuţul, dar prea târziu. Trupul nou-născutului nu a fost găsit în groapă, iar anchetatorii cred că animalele sălbatice l-au devorat.


Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor care s-au autosesizat şi au demarat o anchetă. În prezent, femeia de 81 de ani este internată într-o secţie de psihiatrie şi urmează să fie supusă unei expertize medicale.

 

Anchetatorii au stabilit că cele două femei nu luau tratament împotriva schizofreniei.

 

„Inceperea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul de presă transmis de procurori.

 

Dacă va fi găsită vinovată, bătrâna de 81 de ani riscă o pedeapsă între 13 şi 26 de ani pentru omor.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn