Google+

O femeie din Indonesia, declarata moarta, gasita in viata pe o plaja dupa 18 luni de la disparitie - FOTO

O familie din Indonezia a ramas muta de uimire, dupa ce o ruda a disparut in mare si a fost gasita in viata pe o plaja din apropriere 18 luni mai tarziu.

 

Nunta Sunarsih, în vârstă de 53 de ani, a fost declarată moartă de către autorităţi, după ce a fost luată de valuri în vestul insulei Java în luna ianuarie a anului trecut.

 

Trupul acesteia nu a fost niciodată găsit şi recuperat, însă familia nu a renunţat niciodată la căutări înainte de apariţia miraculoasă a acesteia.

 

Familia acesteia povesteşte că s-au întors pe aceeaşi plajă, după ce tatăl victimei a început să aibă vise misteriose şi au găsit-o în stare de inconştienţă pe nisip, purtând aceleaşi haine ca în noaptea în care dispăruse, scrie Daily Mail.

 

disparuta

Femeia a fost transportată imediat la spital, acolo unde doctorii au precizat că semnele sale vitale sunt stabile şi este aşteptată o recuperare completă a acesteia.

 

Femeia a fost trasă de valuri în adâncuri în timpul unei vacanţe, la începutul lunii ianuarie 2017, moment în care a fost declarată dispărută. Autorităţile au încetat să o mai caute după câteva zile, însă familia nu a renunţat niciodată.

 

Femeia era inconştientă, îmbrăcată complet cu aceleaşi haine şi se afla la aproximativ 500 de metri faţa de locul din care a dispărut.

 

În urma îngrijirilor medicilor, victima a reacţionat pozitiv şi şi-a recăpătat starea de conştienţă, poate mânca, însă nu este capabilă să vorbească, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat atunci.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn