Un roman a cazut victima unei razbunari oribile in Bologna.

Publicat:28.11.2018, 08:06Politia i-a arestat pe lir Marku, un albanez de 49 ani, si pe Cosimino Mirko Lettieri, un italian de 32 de ani, acuzati de uciderea unui român într-o statie de autobuz din Bologna. Românul, în vârsta de 55 de ani, a fost atacat pe 6 octombrie în statia via Della Beverara. A fost internat de urgenţa la Spitalul Maggiore din oras, dar dupa 40 de zile de agonie a murit.


Omul s-a întors singur acasa, dar s-a simtit rau, astfel ca familia sa a chemat ambulanta. A fost dus de urgenta la spital, unde starea sa a parut sa se îmbunatateasca, dar pe 11 octombrie a intrat în coma si nu si-a mai revenit.


Românul ar fi fost victima unei razbunari, sustin anchetatorii. Se pare ca, în aceeasi zi, cu câteva ore înaintea atacului, el i-a luat apararea unui prieten de-ai sai, de origine magrebiana, care era în conflict cu Ilir Marku. Dupa o scurta confruntare într-un bar din oras, albanezul a racolat un amic italian si împreuna l-au urmarit pe român si l-au ucis. S-au întors apoi în bar cu mâinile acoperite de sângele acestuia.


În fata anchetatorilor, agresorii au declarat ca au vrut doar „sa-i dea o lectie” românului. Ei au fost însa pusi sub acuzare pentru crima.