Caz socant in India. Un doctor care si-a ucis fosta sotie a incercat sa ascunda disparitia ei publicand constant mesaje si fotografii pe pagina ei de Facebook.

Publicat:28.12.2018, 11:12

Dharmendra Pratap Singh, un doctor indian, este acuzat ca şi-a ucis soţia împingând-o de pe o stânca în Pokhara, Nepal. Fapta s-a petrecut pe 3 iunie iar de atunci barbatul a actualizat constant profilul de Facebook al femeii pentru a lasa de înţeles ca este înca în viaţa, relateaza Daily Mail.

Barbatul a fost arestat împreuna cu alţi doi complici. Din informaţiile publicate de presa din India, barbatul i-a oferit femeii o bautura cu sedative dupa care a împins-o de pe o stânca. 

S-a folosit de telefonul femeii pentru a publica pe profilul de Facebook al acesteia diverse mesaje ca sa pacaleasca rudele şi poliţia, însa tot tehnologia l-a dat de gol. 

Poliţia a descoperit în octombrie telefonul femeii: a fost localizat într-o regiune aflata la sute de km de zona unde locuia victima. Motivul crimei este o disputa legata de o proprietate.  Femeia s-a casatorit în 2011 cu Dharmendra Pratap Singh fara a şti ca acesta era deja însurat.