Google+

Un barbat a marturisit ca s-a saturat sa manance carne de om. Descoperirea facuta de politie

Anul trecut, un ”vindecator traditional” din Africa de Sud a intrat singur intr-o sectie de politie si a marturisit ca s-a saturat de mancat carne de om, relateaza CNN.

 

Poliţiştilor nu le-a venit să creadă iniţial, dar situaţia s-a schimbat după ce bărbatul le-a arătat într-o pungă pe care o avea la el un picior şi o mână de om. Apoi i-a condus pe poliţişti într-o casă din localitatea Estcourt unde au fost descoperite alte bucăţi de cadavre, scrie CNN.


Cazul care a îngrozit Africa de Sud s-a încheiat miercuri când Mbatha, 33 de ani, şi Lungisani Magubane au primit închisoare pe viaţă pentru crimă. Un al treilea bărbat a fost achitat în acest caz.


Mbatha, un ”vindecător tradiţional” din satul Esigodlwen, a fost cel care s-a predat anul trecut poliţiei. Bărbatul a fost găsit vinovat împreună cu un alt individ, Lungisani Magubane, de uciderea unei femei. 


Victima, Zanele Hlatshwayo, a fost violată, ucisă şi decapitată într-un ritual numit ”muthi”, practicat de aşa numiţii ”vindecători” pentru ”noroc”. Apoi, Mbatha l-a obligat pe Lungisani Magubane să mânănce din organele femeii ucise.


Un al treilea bărbat a fost achitat iar un al patrulea s-a sinucis în închisoare înainte de judecarea cazului. Iniţial şapte persoane au fost reţinute în acest caz.
Cazul a luat o turnură şi mai şocantă când s-a aflat că aproape o treime din satul Esigodlwen, cu 971 de oameni, dezgropase cadavre şi mâncase din ele pentru a avea ”noroc”.


Sătenii au recunoscut că Mbatha i-a pus să dezgroape cadavre şi să mănânce din ele, iar lui să-i dea oasele. În timpul investigaţiilor poliţiştii au găsit 8 bucăţi de ureche într-o oală.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn