Google+

Un barbat din California a vazut un hot intrand in casa unui vecin si a intervenit. Ce a urmat apoi este ireal

Un barbat din California, care a vrut sa faca o fapta buna, a fost ”rasplatit” intr-un mod cu totul neasteptat si tragic.

 

Patrick Smith, 41 de ani, a auzit zgomote dinspre casa vecinului său şi s-a dus să vadă ce se întâmplă. Bărbatul a fost împuşcat de opt ori de un intrus şi a murit în spital după opt zile de chin, chiar de Ziua Recunoştinţei, relatează CNN.

 

Incidentul şocant s-a petrecut pe data de 14 noiembrie în Barstow, un oraş situat la aproximativ 150 de kilometri de Los Angeles, când poliţia a primit un apel legat de un jaf. Apelantul a anunţat că locuinţa vecinului său a fost spartă şi că în interior se văd lanterne.

 

Smith nu a stat pe gânduri şi a intervenit până la sosirea echipajului. Chiar atunci când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au fost auzite mai multe focuri de armă. Ofiţerii l-au găsit în faţa casei pe Patrick Smith cu multiple răni şi i-au văzut pe suspecţi fugind.

 

Smith a fost dus la un spital local cu opt plăgi împuşcate. Ulterior, patru adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au fost arestaţi. Leslie Hawkins, 18 ani, a fost identificat ca fiind cel care l-a împuşcat pe Smith, însă acesta se află încă în libertate.

 

Patrick a supravieţuit opt zile după incident. ”A ajuns la spital cu fracturi la braţe şi mandibulă, limba despicată, plămânii perforaţi, fără sânge”, a declarat soţia lui, Elizabeth.

 

Femeia a spus că în ciuda rănilor extrem de grave, Patrick avea o stare de spirit bună. În final, corpul lui a cedat.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Socant

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn