Un roman de doar 20 de ani, devenit recent tata, a fost injunghiat mortal in apartamentul sau din nordul Londrei, duminica seara.

Publicat:17.04.2018, 05:30

Autoritaţile sunt în alerta maxima, aceasta fiind cea de-a doua crima înregistrata în capitala regatului unit, într-un interval de jumatate de ora, relateaza standard.co.uk.

Radu Nicolaie, 20 de ani, era angajat ca muncitor şi devenise tata în urma cu şase luni. Radu a fost înjunghiat în apartamentul sau, în seara de duminica, 15 aprilie, în jurul orei 18:00. A fost dus la spital, însa a murit la scurt timp din cauza leziunilor grave.

Cu doar jumatate de ora înainte a fost înjunghiata şi o femeie de 30 de ani, în Brixton. Astfel, de la începutul anului, în Lodra s-au înregistrat 59 de crime.

Radu Nicolaie venise în Marea Britanie în urma cu cinci ani, împreuna cu o parte din familie. De câţiva ani avea o relaţie, iar iubita lui a nascut la sfârşitul anului trecut.

Un suspect în vârsta de 20 de ani a fost reţinut luni, însa autoritaţile nu au dat detalii despre naţionalitate sau motiv.