Barbatul care suferea de cancer de ficat in faza terminala a avut ca ultima dorinta de a-si conduce fiica la altar in ziua nuntii ei. El a reusit sa faca acest lucru, chiar daca a stat pe tot parcursul ceremoniei intins pe o targa.

Publicat:17.08.2018, 07:19

Pedro Villarin, în vârsta de 65 ani , voia sa o conduca Charlotte Villarin la altar în ziua cea mare. Familia barbatului bolnav de cancer a angajat o ambulanţa şi o asistenta medicala privata pentru a-l transporta la ceremonia care a avut loc în Las Pinas, în Philippines, potrivit mirror.co.uk.

Planul era ca Pedro sa-şi conduca fata la altar într-un scaun cu rotile, dar a fost suficient de puternic pentru a face acest lucru, aşa ca el a fost adus într-o targa.

Rudele şi organizatorii nunţii  au adus targa spre altar în timp ce barbatul îşi ţinea fiica de mâna. La câteva zile dupa nunta, Charlotte a anunţat ca tatal ei a murit.

„A fost dureros sa îl pierd, dar ştiind ca a plecat din lumea asta împlinându-şi visul, este un gând care ma face fericita”, a spus fiica lui Pedro.

Imaginile surprinse la nunta lui Charlotte au ajuns pe reţelele de social media, acolo unde se dovedesc a fi o experienţa emoţionanta pentru internauţi.