Copilul lovit aseara de o masina pe trecerea de pietoni este in stare extrem de grava. Astazi el a suportat o operatie pe creier, insa medicii sunt rezervati. Soferul care l-a lovit si care, dupa accident, a avut putere sa spuna ca a calcat un iepure, este cercetat in stare de libertate.

Publicat:24.05.2013, 13:37


Am lovit un iepure! Asta le-a spus soferul ziaristilor imediat dupa producerea accidentului. 


Copilul si bunica sa au fost loviti, insa pe zebra, in timp ce traversau impreuna cu mama micutului, bulevardul Traian din sectorul Botanica. Baiatul se afla in bratele bunicii cand ambii au fost spulberati de o Dacie care nu a oprit la trecerea de pietoni, iar micutul a fost aruncat peste masina. Martorii spun ca, socata, mama a inceput sa strige si apoi a cazut.


Micutul a fost internat in spital, fiind in coma. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral si leziuni ale organelor interne. Astazi a fost supus unei interventii pe creier, iar starea lui este extrem de grava.


Bunica micutului a fost transportata la urgenta, avand comotie cerebrala si fractura la clavicula. Ea se afla in afara oricarui pericol. Mama baietelului a spus in afara camerelor de luat vederi ca soferul nu avea viteza mare. Acesta a venit astazi la spital sa-si ceara iertare. Politia spune ca soferul nu era in stare de ebrietate.

Barbatul, in varsta de 35 de ani, este cercetat in stare de libertate si risca pana la 7 ani de puscarie.