Google+

CAMERA ASCUNSA: Si BARBATII se PROSTITUEAZA! "Ofer masaj erotic pentru doamnele plictisite de soti"

CAMERA ASCUNSA: Si BARBATII se PROSTITUEAZA! "Ofer masaj erotic pentru doamnele plictisite de soti"
Embed:

Sunt un super amant si ofer masaj erotic pentru doamnele plictisite de soti. Este unul dintre zecile de anunturi plasate pe saiturile specializate care arata ca si barbatii se prostitueaza. Ofiterii de la antitrafic spun ca stiu despre existenta unor asemena anunturi, dar ca nu pot decat sa-i amendeze pe cei care presteaza servicii sexuale.


Pe tanarul din imagine l-am gasit prin intermediul anunturilor din internet. S-a prezentat "ingerasul". Ofera masaj erotic, preludiu si, evident, sex protejat. Filmat cu o camera ascunsa acesta se lauda ca orice femeie care-i nimereste in brate ajunge in al noualea cer. Iar pentru mai multa credibilitate, enumera zonele erogene ale unei femei.

Si pentru toata placerea cere, nici mai mult, nici mai putin, 50 de euro.

Desi de meserie este contabil, tanarul spune ca banii castigati nu-i ajung, de aceea a hotarat sa presteze servicii sexuale. Si nu este singurul. Site-urile de anunturi sunt pline cu astfel de mesaje. ”Baiat, ofer orice fantezie fetelor, doamnelor masaj erotic si tot ce-si doresc fetele si doamnele, vin la domiciliu”. Pretul – 200 de lei. 


Un alt barbat care a plasat un anunt, explica la telefon de ce este in stare.


Cunosc sau nu, dar legea spune clar - tinerii fac prostitutie.


Potrivit Codului ..., o persoana care se prostituiaza poate fi amendata cu 400 de lei. Proxenetismul insa se pedepseste penal, cu privatiune de libertate pe un termen de pana la 20 de ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: prostitutie, barbati, camera ascunsa,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn