Google+

Crima odioasa la Zarnesti, Cahul. 2 surori minore au fost omorate cu bestialitate

Crima odioasa la Zarnesti, Cahul. 2 surori minore au fost omorate cu bestialitate
Embed:

Crima odioasa in localitatea Zarnesti, raionul Cahul. Doua surori in varsta de 14 si 16 ani au fost batjocorite, apoi ucise cu bestialitate de catre doua fete si doi baieti. Suspectii au povestit ca uneia dintre fete i-au zdrobit capul cu harletul, iar alta a fost injunghiata de trei ori cu cutitul inainte de a fi ingropata. Aceasta din urma a fost ingropata de vie.


Cele doua surori s-au intalnit la marginea satului Zarnesti cu alte doua fete, ambele de 17 ani, care le-au dus la stana unde a inceput masacrul odios. Una din fetele suspecte spune ca paznicul stanei, un baiat de 19 ani, ar fi violat-o pe sora mai mare si apoi le-ar fi impus sa faca sex oral. Minorele ar fi refuzat si ca urmare au fost batute cu bestialitate, schingiuite, apoi aruncate intr-un beci, in care au stat toata noaptea.

Suspectii, insa, se acuza reciproc. Mama uneia dintre suspecte a declarat ca fiica ei i-a povestit ca fetele au fost batjocorite de catre baieti.

Oroarea a continuat si a doua zi. Fetele au fost torturate cu o furca, tunse haotic, iar cea mica a fost aruncata intr-un iaz. Spre seara, tinerii au decis sa le ucida pe cele doua fete si sa le ingroape pentru a ascunde faptele. Pe sora mai mica au lovit-o cu harletul in cap, iar cea mare a fost injunghiata cu cutitul inainte de a fi ingropata.

Ambele surori omorate cu cruzime aveau  handicap si traiau intr-o casa de tip familial, parintii lor fiind lipsiti de drepturile parentale. Mama lor adoptiva s-a aratat nemultumita ca rudele din Chircani au cerut ca fetele sa fie inmormantate acolo.

Cei patru suspecti au fost retinuti si se afla acum la Comisariatul din Cahul. Pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar, actiunile fiind calificate drept omor premeditat in grup. Tinerii risca pana la 20 de ani de inchisoare sau chiar detentie pe viata.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Zarnesti, ucise, minore,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn