Google+

Directoarea gradinitei, filmata cu camera ascunsa, reactioneaza: Taxele sunt stabilite de parinti

Directoarea gradinitei, filmata cu camera ascunsa, reactioneaza: Taxele sunt stabilite de parinti
Embed:

Dupa ce ieri ProTv a difuzat un material realizat cu camera ascunsa, despre taxele percepute intr-o gradinita din sectorul Ciocana, astazi directoarea institutiei a reactionat. Potrivit ei, taxele sunt stabilite de asociatiile parintesti, iar ea nu a facut altceva decat sa-i avertizeze pe parinti despre ceea ce ii asteapta.

 

Din imaginile surprinse cu o camera  ascunsa, se vede clar cum directoarea  gradinitei ii spune unui parinte care sunt  taxele de inscriere in aceasta institutie.

 

Echipa pro tv a mers astazi la gradinita pentru a sta de vorba cu directoarea.

 

Ala Vasilache a tinut sa precizeze ca taxele  despre care vorbea sunt stabilite de  asociatiile parintesti, iar ea nu a facut  altceva decat sa le vocifereze.

 

Gradinita este frecventata de 700 de copii. Un calcul simplu arata ca, in cazul in care  fiecare parinte ar plati cate 2000 de lei  pentru reparatie, s-ar aduna aproape un  milion jumatate de lei.

 

Desi ne-a prezentat cu mandrie salile si curtea gradinitei, administratia institutiei nu a putut spune cat au costat lucrarile.

 

Solicitata de ProTv, sefa directiei Educatie  din municipiul Chisinau a spus ca va crea o  comisie speciala care va evalua toate  cheltuielile care se fac anual la gradinita  225.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: gradinita, directoare, taxe,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn