Google+

Durere fara margini la Durlesti. Parintii tinerilor ucisi inca mai spera ca faptasul va fi prins

Durere fara margini la Durlesti. Parintii tinerilor ucisi inca mai spera ca faptasul va fi prins
Embed:

Parintii celor doi tineri ucisi acum o saptamana la Durlesti spera ca faptasul sa fie prins inainte ca acesta sa savarseasca alte crime. Mama lui Ilie Racu crede ca fiul ei si iubita sa au fost alesi la intamplare de un ucigas in serie. Ea a povestit ca in ultima zi din viata sa Ilie era vesel, a cantat la chitara si povestit ce planuri marete are pentru viitor.

Ilie nu a mai reusit sa-si invete piesa pana la capat. S-a dus sa se intalneasca cu iubita sa si nu s-a mai intors.

Mama lui Ilie spune ca a aflat despre crima abia spre dimineata. Femeia crede ca fiul ei a fost ucis de un criminal in serie, acelasi care ar fi comis dublul asasinat de la Ialoveni.

Lucia Racu spune insa ca pana acum oamenii legii nu i-au informat pe parinti despre ce s-a intamplat. Ea afirma ca tot ce stie a aflat de la televizor. De fapt se pare ca ancheta nici nu are ce  spune.

Oficialii paseaza responsabilitatea de la o institutie la alta. La randul lor procurorii nu dezvaluie nimic nou desi de la tragedie a trecut deja o saptamana. Dublul asasinat s-a produs in noaptea de joi spre vineri.

Olga si Ilie au fost gasitit impuscati, ea in interiorul automobilului, el in portbagaj. Odata cu aceasta crima au fost ingropate visele celor doi tineri si sperantele parintilor

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn