Google+

Fii Mos Craciun: Campania “Cadoul din cutia de pantofi” a ajuns si in Moldova. Cum poti ajuta si tu copii nevoiasi printr-o metoda NOUA - VIDEO

Fii Mos Craciun: Campania “Cadoul din cutia de pantofi” a ajuns si in Moldova. Cum poti ajuta si tu copii nevoiasi printr-o metoda NOUA - VIDEO
Embed:

Venita din afara, campania “Cadoul din cutia de pantofi” a ajuns si in Moldova. In acest an este pentru prima data cand acolo unde Mos Craciun nu va putea veni, o vor face voluntarii proiectului ShoeBox. Ideea e simpla, cei care vor sa aduca un zambet, doneaza cutii de pantofi pline de cadouri pentru copiii nevoiasi.

 

Lilia CARAUS, REPORTER PRO TV: “Ideea implicarii in proiect e simpla. Sa ne gandim ce i-ar placea unui copil sa primeasca. Punem acele lucruri intr-o cutie de pantofi impachetata in hartie pentru cadouri si lasam cutia in unul din cele doua centre de colectare din capitala.”

 
Printre primii care si-au dorit sa fie Mos Craciun pentru cineva mai trist ca ei sunt elevii de la liceul “Mihai Eminescu”. Acestia cred ca printr-un gest simplu, intr-o cutie de pantofi putem trimite zambete si speranta pentru cei incercati de soarta.

Complice la intreaga actiune de caritate este chiar diriginta elevilor, care spune ca in urmatoarele zile urmeaza ca darurile sa fie duse la centrele de colectare.


Livia STATE, PROFESOARA DE LIMBA ROMANA: “sigur ca ne gandim la copiii in mainile carora vor ajunge aceste cutii, dar ma gandesc si la elevii mei.”

 
Cadourile pot fi aduse in cinci puncte de colectare care se afla in incinta unor restaurante din capitala. Si acest baietel de sapte an crede in puterea exemplului.


“Am pregatit o haina, creioane.”

 
“vrem sa-i ajutam pe cei mai tristi.”

 
Gheorghe CONDREA, DIRECTOR MARKETING, RESTAURANT: “fiecare copil, mamica poate sa faca un cadou sa procure ceva si sa scrie de la Danut pentru o fetita de 4-5 ani de exemplu, e important noi sa stim pentru ce varsta sunt cadourile.”

 
Pana acum au fost adunate in jur de 200 de cutii.


Doina CERNAVCA, ORGANIZATOARE: “Foarte multa lume face cadouri pentru copiii mici. Vreau sa zic ca si cei de 14-15 ani asteapta daruri.”

 

Darurile vor fi adunate pana pe 22 decembrie, dupa care voluntarii ShoeBox vor avea grija ca acestea sa ajunga la familiile defavorizate din tara.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn