Google+

Mancare mai buna in gradinitele si scolile din capitala dupa scandalul produselor alterate. Sefa de la Educatie da asigurari ca alimentele care ajung pe masa copiilor sunt verificate minutios - VIDEO

Mancare mai buna in gradinitele si scolile din capitala dupa scandalul produselor alterate. Sefa de la Educatie da asigurari ca alimentele care ajung pe masa copiilor sunt verificate minutios - VIDEO
Embed:

Niciun produs alterat nu a ajuns saptamana trecuta in gradinite. Cu o asemenea performanta se lauda sefa interimara a directiei educatie, dupa scandalul alimentelor alterate. Functionarul sustine ca furnizorii s-au disciplinat si nu-si mai permit sa aduca produse de proasta calitate. In acelasi timp, responsabilii de la Educatie anunta ca de astazi pestele va reveni in meniul copiilor. Este, in sfarsit, bun dupa ce anterior s-a depistat peste cu paraziti.

 

Valentina CUJBA, SEF INTERIMAR DIRECTIA EDUCATIE: “Nu a fost inregistrat niciun caz de produse alterate in gradinite nu s-a intors nimic...”

 

Sefa interimara de la Educatie spune ca acum alimentele sunt verificate minutios. In cazul in care produsele nu au certificat de calitate, ele  sunt returnate. 

 

Nistor GROZAVU, VICEPRIMAR: “Vedeti sa fie bine pentru ca mai bine sa manance mai putin si nu alterat...”

 

De astazi in mai multe gradinite a fost reluata livrarea pestelui, dupa ce saptamana trecuta ar fi fost suspectat ca ar avea paraziti. Potrivit Directiei Educatie, probele de laborator ar fi dovedit ca pestele corespunde normelor si poate fi consumat. Saptamana trecuta, ministrul Educatiei, functionari de la ministerul Sanatatii, dar si seful de la CNA au fost audiati in Parlament. 

 

Potrivit directorului Centrului Anticoruptie, sefii directiilor educatie din sectoare aveau intelegeri cu firmele care livrau produse alimentare. Astfel, la licitatie, acelasi furnizor depunea actele din numele mai multor companii, el fiind si unicul invingator. 17 persoane au fost retinute in acest dosar, iar circa 20 de functionari din cadrul directiilor municipale de Educatie din Chisinau au fost suspendati din functie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn