Google+

MARTURII ULUITOARE LA ZARNESTI. Cele doua surori au fost ucise cu un harlet. VEZI VIDEO

MARTURII ULUITOARE LA ZARNESTI. Cele doua surori au fost ucise cu un harlet. VEZI VIDEO
Embed:

Detalii socante despre omorul celor doua surori ucise cu cruzime la Zarnesti. Potrivit primelor informatii, cele doua fete erau originare din satul Chircani de langa Cahul. Dupa ce parintii lor biologici au fost lipsiti de drepturi, surorile au fost adoptate de o familie din Cahul. In seara de 29 martie, fetele s-au pornit pe jos la bunica lor din Chircani. Drumul trece prin localitatea Zarnesti.


Din marturiile principalilor suspecti, la Zarnesti surorile s-au intalnit cu 2 fete, de 17 ani care le-au promis sa le conduca spre Chircani. Din motive inca neelucidate, surorile au fost duse la o stana din localitate unde mai erau inca doi baieti, unul de 14 si altul de 19 ani. Ulterior s-ar fi iscat o cearta intre cele doua surori si tineri, iar fetele au fost batute si obligate sa doarma in beci. A doua zi au fost torturate cu o furca, iar una dintre surori a fost ranita grav la picior. Spre seara, tinerii au decis sa le ucida pe cele doua fete.

Adevarate scende groaza au povestit tineriii. Surioara cea mai mare a cazut prima secerata de un harlet, dupa care a mai fost injunghiata de 3 ori cu un cutit. Totul sub privire incremenite ale celeilalte surori. Mezina a fost ulterior strangulata cu o curea, dupa care lovita de mai multe ori cu acelasi harlet. Se presupune ca a fost ingropata de vie.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn