Google+

Si-a facut sarbatoarea la Falesti. A venit cu un Rolls Royce si a impartit bani in stanga si in dreapta

Si-a facut sarbatoarea la Falesti. A venit cu un Rolls Royce si a impartit bani in stanga si in dreapta
Embed:

Si-a facut propria sarbatoare in satul de bastina. Controversatul om de afaceri Renato Usatii a organizat astazi hramul orasului Falesti. Milionarul a adus in localitate trupa Blesteascie din Rusia si Bad Boys Blue din Germania, a impartit bani in stanga si in dreapta si si-a etalat masinile luxoase.


Renato Usatii nu a vrut sa spuna cat a platit pentru a-i aduce la Falesti pe nemtii de la Bad Boys Blue. In schimb, milionarul nu a ezitat sa se laude cu donatiile facute veteranilor si profesorilor din localitate. 


Biserica din Falesti a primit de la omul de afaceri o suta de mii de lei si inca o suta de mii au fost donate federatiei de kick boxing. Unii locuitori din Falesti prezenti la hram au asteptat si ei sa primeasca bani. 


Renato Usatii spune ca nu este milionar, dar are suficienti bani pentru orice masina. 

 

La Falesti milionarul a venit cu un Bentley si un Rolls Roys. Masinile luxoase au fost admirate indelung de locuitori, care spun ca nu au mai vazut asa autoturisme pe strazile lor. 


Omul de afaceri a iesit in evidenta nu doar cu masinile luxoase. Acesta a facut-o si pe interpretul, cantand pe scena impreuna cu Gheorghe Topa. 


Renato Usatii are 34 de ani, s-a nascut la Falesti, iar de 9 ani este stabilit la Moscova, unde spune ca are afaceri cu fier si in constructii. Despre omul de afaceri s-a spus anterior ca ar fi preluat ilegal actiuni de la Universal Bank si ar fi comandat asasinarea bancherului rus, Gherman Gorbuntov, informatii dezmintite de Usatii. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Renato Usatai, falesti, milionar,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn