Google+

Minora amenintata cu un cutit si talharita intr-un parc din capitala. VIDEO

Minora amenintata cu un cutit si talharita intr-un parc din capitala. VIDEO
Embed:

S-au intalnit pentru a pune la cale actiunile criminale. Doi barbati au fost retinuti de politie dupa ce au atacat o minora si au deposedat-o de telefonul mobil. Totul s-a petrecut in urma cu trei zile intr-un parc din capitala.


Politia a retinut principalii suspecti in cazul atacului tilharesc din parcul de pe str. D. Riscanu, din capitala, care a avut loc la data de 5 august, curent. Acestia s-au dovedit a fi doi insi, in virsta de 37 si 46 ani, locuitori ai capitalei.

Audiati de politie, suspectii au recunoscut savirsirea infractiunii, povestind in detalii scenariul acesteia. Mai mult ca atit, anterior persoanele retinute au mai fost judecate pentru crime similare.

Astfel, la data de 5 august, amicii s-au intilnit pentru a pune la cale actiunile criminale, menite sa insuseasca ilegal mijloace banesti si alte bunuri. Inarmindu-se cu un cutit de bucatarie, stiind cu certitudine ca in parc se plimba o multime de tineri care au cel putin telefoane mobile, tipii au hotarit sa actioneze in jurul orei 21.30. Acestia au observat o minora singura, s-au apropiat de ea, dupa care au amenintat-o cu cutitul si au deposedat-o de telefonul mobil de model „Samsung”.

Pe cazul dat, angajatii Comisariatului de politie, din sectorul Riscani au intreprins un sir de actiuni operative. In scurt timp necunoscutii au fost stabiliti si retinuti.

La moment politistii stabilesc, daca suspectii nu sunt implicati in alte cazuri similare.

Daca vor fi gasiti vinovati de „Tilharie” acestia risca de la 6 la 10 ani de inchisoare.


Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn