Google+

Moldoveanca omorata in Israel, condusa pe ultimul drum. Rudele nu-si pot reveni din soc

Moldoveanca omorata in Israel, condusa pe ultimul drum. Rudele nu-si pot reveni din soc
Embed:

Femeia din Moldova care a murit in Israel impuscata de fiul batranei de care ingrijea, a fost astazi inmormantata. Toate cheltuielile pentru drum au fost suportate de un necunoscut din Tel Aviv. Cadavrul era desfigurat, iar familia, care a fost nevoita sa o ingroape cu sicriul inchis, nu a putut sa o vada pentru ultima data.

 

Olga Perjuc, moldoveanca impuscata acum doua saptamani in Israel, a fost inmormantata in satul Goianul Vechi, raionul Criuleni. 

 

Sotul femeii nu-si poate reveni din soc. El spune ca va pleca in curand in Israel pentru a afla ce s-a intamplat in ziua tragediei. Barbatul spune ca a avut dificultati la repatrierea cadavrului si ca transportarea sicriului a fost platita de un necunoscut din Tel Aviv.

 

Barbatul spune ca a fost nevoit sa pastreze si la funeralii sicriul inchis, intrucat fata victimei era desfigurata. 

 

La inmormantare s-au adunat zeci de oameni. Cei care au cunoscut-o spun ca nu cred ca femeia a fost omorata din cauza ca s-ar fi comportat urat cu batrana de care ingrijea, asa cum a scris presa din Israel.

 

Femeia avea 45 de ani si plecase la munca pentru ca vroia sa-i cumpere fiului o casa. Ea mai are o fiica. Ambii copii sunt casatoriti. Femeia a fost impuscata pe 4 aprilie de fiul batranei pe care o ingrijea. Acesta are 51 de ani, lucreaza bodyguard si acum este cercetat in arest. El risca 25 de ani de inchisoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: inmormantare, israel, omor,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn