A fost nebunie mare asera pe scena Palatului National. Renumita trupa 3 Sud Est a venit la Chisinau si si-a incantat ascultatorii cu cele mai noi piese, dar si cu hiturile din anii doua mii. Sala a vibrat la propriu, iar spectatorii n-au putut sta un minut pe scaune.

Publicat:20.04.2018, 12:48

S-au dus cu capul in nori, dincolo de stele, au rascolit amintirile si au facut nebunie ca de ziua lor. Aseara, membrii formatiei 3Sud Est au dat un mega concert in capitala. 

Slagarele de candva, dar si Epic, Dansam in ploaie si Stele, hituri lansate recent, au fost fredonate in unison de public. 

Aceasta femeie spune ca nu scapa nici un concert dat de 3Sud Est la Chisinau, iar in acest an si-a adus si fiica. 

“Sunt artistii mei preferati. Anul asta am adus-o si pe fetita mea sa faca cunostinta cu amintirile tineretii mele. Le-a adus si flori.” 

 Admiratorii spun ca muzica acestora le-au marcat tineretea, iar acum, maturi fiind, nu se opresc din a o asculta cat mai tare in boxe. 

“Ii cunoastem de mult. Piesele sunt super toate. Suntem foarte recunoscatori.” 

“A fost ceva fenomenal. Sunt superbi, ii mai ateptam. E ceva care ma tine de copilarie, de timpurile de acolo.”

 Altii spun ca-si doresc sa-i cunoasca personal pe cei trei interpreti si stiu deja ce le-ar spune daca ar da ochii cu ei.

“Probabil ca le-as strange mana si le-as multumi pentru piesele pe care le au. M-am relaxat formidabil. ”

Fanii i-au aplaudat minute la rand si cu greu le-au dat voie sa plece de pe scena. Baietii au promis ca vor reveni.

Laurentiu DUTA, SOLIST 3 SUD EST:  “E al 14 sau 15 concert in sala asta. Ne vom intoarce anul viitor sa va surprindem cu alte piese noi.Se succed generatiile, muzica ramane.”

 In deschiderea concertului a cantat tanara formatie 7Klase. Dupa show, fanii au facut coada la o sesiune foto si de autografe.