Google+

Politia din Moldova a primit intariri. 130 de absolventi ai Academiei de Politie au fost repartizati la noile locuri de munca: au promis ca vor face ordine si nu vor lua mita - VIDEO

Politia din Moldova a primit intariri. 130 de absolventi ai Academiei de Politie au fost repartizati la noile locuri de munca: au promis ca vor face ordine si nu vor lua mita - VIDEO
Embed:

Politia din Moldova a primit intariri. 130 de absolventi ai Academiei de Politie si-au ridicat astazi legitimatiile si au fost repartizati la noile locuri de munca. In capitala, vor ramane 47 de tineri politisti, care au promis ca vor face ordine astfel ca orasenii sa se simta in siguranta, nu vor lua mita si vor pune dupa gratii toti infractorii.

 

De acum incolo puteti dormi linistit, spun absolventii Academiei de Politie. Printre cei 47 de tineri care vor sta la straja ordinii pe strazile din capitala este si Vera Gorgan, care sustine ca de mica a visat sa poarte uniforma de politist.

 

Azi, fetele au stat cot la cot baietii. An de an, tot mai multe tinere se hotarasc sa inceapa o cariera de politist. Spun ca nu se tem nici chiar de cei mai periculosi infractori.

 

Nerabdatori sa devina politisti cu acte in regula, absolventii si-au luat legitimatiile.

 

Chiar astazi ei au mers la locurile de munca. Acest tanar va activa la Inspectoratul sectorului Ciocana.

 

Proaspetii politisit spun ca nu vor lua mita si isi vor folosi legitimatiile doar fiind la datorie.

 

Salariul mediu al unui tanar politisti este de aproximativ 5 mii de lei. Cei din conducere au promis ca vor incerca sa-i motiveze pe tineri cu lefuri mai mari. Acest lucru insa se poate intampla abia la anul si nu se stie cu cat ar putea creste salariile.

 

Azi, 130 de absolventi ai Academiei de Politie “Stefan cel Mare” si-au primit legitimatiile si au fost repartizati in inspectoratele din tara.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn