Sarbatorile de iarna sunt perioada cand se fac cele mai multe cadouri, asa ca marii producatori de haine, automobile si bijuterii s-au lansat intr-o cursa a spoturilor publicitare. Fiecare a incercat sa aduca filmulete cat mai amuzante ori induiosatoare. Si daca in unele s-au filmat copii ori familii intregi, in altele au fost invitate staruri de talie mondiala.

Publicat:07.12.2018, 20:43

 
Unele companii au apelat la nume sonore din industria muzicii. Elton John s-a filmat intr-un spot video, in care autorii au vrut sa arate cat de mult poate schimba viata unui om… un cadou de Craciun. 

O reclama siropoasa a venit de la o companie de dulciuri din Marea Britanie, care ne indeamna sa oferim daruri nu doar celor apropiati pentru a avea placerea de a face un necunoscut sa zambeasca. 

Iar un spot publicitar, lansat de o companie de licitatii on-line din Polonia, da de inteles ca de sarbatori trebuie sa fim aproape de cei dragi, chiar daca ne despart mii de kilometri distanta. 

Altii au tinut sa transmita sa fim mai buni si sa nu-i lasam pe oamenii ramasi singuri in perioada sarbatorilor. Dar si sa avem incredere in fortele proprii si sa-i bucuram pe cei dragi. 

Si cum oriunde in lume Craciunul se asociaza si cu fel de fel de bucate, cea mai mare retea de supermarketuri din Marea Britanie a amintit ce nu poate lipsi de pe masa de sarbatoare. 

„ Craciunul este despre… - Gatit.- Cascaval.- Ciocolata.- Puding. „

Spoturile video au adunat sute de mii de vizualizari pe retelele de socializare, dar si comentarii de la internauti.