Google+

Saruturi pasionale langa monumentul lui Stefan cel Mare

Saruturi pasionale langa monumentul lui Stefan cel Mare
Embed:

Stefan cel Mare a avut astazi parte de un sfantul Valentin mai putin obisnuit. Cativa tineri s-au sarutat intre ei langa monumentul din centrul orasului, ca sa atraga atentia asupra faptului ca ziua dragostei este diversa. Asa ca s-au sarutat fata cu fata sau baiat cu baiat, spre nemultumirea unor trecatori. Evenimente speciale in aceasta zi au mai organizat tinerii liberal-democrati si Liga tineretului rus.


Cu lozinca Dragostea este Diversa, mai multi activisti Amnesty International Moldova si voluntari de la Coalitia Nediscriminare, s-au apucat de mana si au format o inima chiar langa monumentul Stefan cel Mare. Apoi, doritorii au intrat pe rand in cerc sa se pupe.

Saruturile au starnit nemultumirea unor trecatori.

La cateva sute de metri, langa Arca, Liga Tineretului rus a demarat o campanie de fotografiere.

Si tinerii liberal-democrati au decis astazi sa destinda atmosfera la Universitatea de Stat.

Doritori au fost suficienti, mai ales ca asa-zisele responsabilitati conjugale sunt valabile doar pentru ziua de astazi.

Si ca sa fie in peisajul amorezilor, dar si originali, studentii de la Jurnalistica au lipit peretii de la intrarea in facultate cu ziare.

Ziua Sfantului Valentin isi are originile inca in secolul 3 si este sarbatorita in cinstea unui preot martirizat. Pana in zilele noastre insa aceasta sarbatoare a capatat mai mult tendinte comerciale. La romani, indragostitii marcheaza Dragobetele pe 24 februarie.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ectie o blanc,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn