Google+

Sparg casa dupa casa. Comuna Truseni, amenintata de hoti!

Sparg casa dupa casa. Comuna Truseni, amenintata de hoti!
Embed:

In comuna Truseni au reaparut hotii. In ultima vreme, acestia isi fac de cap jefuind casa dupa casa. Fura tot ce li se nimereste sub maini: bijuterii din aur, bani, computere, chiar si calorifere. Pentru ca politia strange din umeri, locuitorii apeleaza la serviciile de paza ca sa poata dormi linistiti in casele lor.


Locuitorii satului Truseni spun ca, de cativa ani, furturile sunt la ordinea zilei. Potrivit lor, zilnic, cel putin o casa din sat, este jefuita.


Hotii actioneaza dupa un plan bine stabilit. Ochesc de ziua casa, iar seara vin si arunca o nuca in geam. Daca e liniste, dau navala in locuinta si actioneaza rapid. Asa s-a intamplat si in cazul familiei Madan.


Cei doi hoti au fugit pe geam, tot pe acolo pe unde intrasera. 

 

Din fericire, hotii nu au reusit sa fure nimic din casa femeii, de aceea politia spune ca nu a deschis dosar. Mai putin norocoasa a fost o alta familie din Truseni. Casa lor este jefuita an de an, iar faptasii nu au fost prinsi nici pana acum.


Pentru a-si proteja viata si bunurile materiale, mai multi locuitori si-au instalat sisteme de securitate. 


Politistul de sector a evitat sa precizeze daca are vreun suspect in cazul furturilor.


In luna martie, politistii au retinut doi hoti din Cantemir care ar fi recunoscut ca au jefuit circa zece locuinte din Truseni. Acestia furau in special unelte pentru constructii, care au fost gasite intr-o casa pe care cei doi o inchiriau in sat. De atunci, insa, au mai fost comise alte zeci de furturi, iar faptasii nu au fost prinsi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn