Google+

Blestemul caii ferate. Un microbuz cu nuntasi a fost lovit de un tren la Mereni. Patru oameni au murit

Blestemul caii ferate. Un microbuz cu nuntasi a fost lovit de un tren la Mereni. Patru oameni au murit
Embed:

Inca 4 vieti au fost spulberate astazi de un tren pe calea ferata din zona Anenii Noi. Un microbuz in care se aflau 10 persoane a fost lovit de un tren, iar 4 oameni au murit. Alti 3 se zbat intre viata si moarte la spital. Oamenii veneau de la o nunta din satul Mereni. Procurorii spun ca soferul, care a supravietuit, ar fi ignorat semnalele de alarma. Tragedia vine la exact un an de la un accident similar, produs la Bulboaca, soldat cu 8 morti.


Tragedia s-a produs in jurul orei 5 si jumatate, in apropiere de statia de tren din Mereni. Un microbuz cu 10 oameni care se intorceau de la o nunta se indrepta spre Chisinau. La trecerea peste calea ferata vehicolul a fost lovit in plin de o granitura de tren care mergea spre Tighina.


In urma impactului, microbuzul a ajuns in sant, cu rotile in sus. Martorii si procurorii spun ca indicatoarele semnalau apropierea trenului, insa soferul le-a ignorat.


Din cele 10 persoane care se aflau in microbuz, 3 au murit pe loc, iar alta s-a stins in drum spre spital. Printre decedati este si nasul tinerilor casatoriti.


Aceasta femeie a venit in fuga din sat ca sa afle ceva despre fiica sa. Fata lucra chelnerita la restaurantul in care a avut loc nunta si l-a rugat pe soferul microbuzului s-o duca la Chisinau. Acum tanara se afla la reanimare.Soferul in varsta de 29 de ani este internat la traumatologie. El este constient insa a refuzat sa discute cu presa.


Proprietarii localului spun ca mirii nu locuiau la Mereni, dar au ales sa faca nunta aici pentru ca nu gasisera un alt local liber. Ei afirma ca nuntasii urmau sa plece cu microbuzul cu care venisera, insa acesta s-a defectat, asa ca au asteptat un alt vehicol.Accidentul de astazi vine la un an dupa o tragedie similara, produsa pe calea ferata de la Bulboaca, acelasi raion. Atunci un microbuz cu pasageri a fost lovit de un tren si 8 oameni au murit. Soferul a fost condamnat la 9 ani de inchisoare.

 

 

 

 Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn