Google+

Un parc de distractii pentru copii din Chisinau risca sa fie inchis

Un parc de distractii pentru copii din Chisinau risca sa fie inchis
Embed:

Cel putin asa sustin proprietarii locatiei, care afirma ca dupa ce au investit circa 2 mln lei, nu pot obtine un contract de arenda de la Consiliul Municipal Chisinau. Ei sustin ca au construit parcul in baza unei permisiuni de amenajare a terenului, acordata de pretura Ciocana. Acum insa s―au pomenit chemati in judecata. In replica, Primaria capitalei spune ca acest teren a fost ocupat abuziv.


In parcul de distractii pentru copii din sectorul Ciocana vin zilnic zeci de micuti, ai caror parinti achita pentru o ora o taxa de 25 de lei.

Proprietarii parcului de distractii spun ca au inceput amenjarea acestui teren in baza unei scheme de amenajare temporara, eliberata de Pretura Ciocana si avizata de Primaria Chisinau.

Proprietarii au aflat astfel ca Primaria Capitalei i-a actionat in judecata, cerand eliberarea terenului ocupat abuziv.

Oamenii de afaceri au apelat si la avocatul copilului, care le-a promis ca va sesiza autoritatile locale, desi recunoaste ca cei doi soti nu ar fi trebuit sa deschida parcul fara sa aiba toate actele in regula.

Printr-un comunicat de presa, Primaria Chisinau declara ca a cerut eliberarea terenului deoarece acesta a fost ocupat abuziv. De asemenea, Primaria a sesizat pe marginea acestui caz Procuratura Generala si Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn