Google+

Un primar care sa fie un bun manager, sa repare drumurile, trotuarele si sa nu permita ridicarea constructiilor ilegale. Asta isi doresc locuitorii capitalei de la urmatorul edil: "Calitati de primar, nu de talhar" - VIDEO

Un primar care sa fie un bun manager, sa repare drumurile, trotuarele si sa nu permita ridicarea constructiilor ilegale. Asta isi doresc locuitorii capitalei de la urmatorul edil: "Calitati de primar, nu de talhar" - VIDEO
Embed:

Un primar care sa fie un bun manager, sa repare drumurile, trotuarele si sa nu permita ridicarea constructiilor ilegale. Asta isi doresc locuitorii capitalei de la urmatorul edil. Desi are doar un an la dispozitie, oamenii spera ca va reusi sa faca schimbari.

 

Cu gandul la problemele din oras si cu speranta ca poate, o parte dintre ele vor fi rezolvate, oamenii au mers la vot.   

 

"-Ce probleme are capitala? -Oi, de capitala nu vorbesc, avem foarte multe "

 

"Am votat pentru un primar demn pentru primaria Chisinau. Stiu ca acolo este un cuib corupt , tare corupt."

 

"Nu mai am incredere in nimeni pentru ca ne-au dezamgit pe tot parcursul acestor ani. Ei incep de la inceput spre bine, dar mai apoi se relaxeaza si uita de popor."

 

 Cei mai activi au fost locuitorii din sectoarele Rascani si Buiucani. Au pus stampila in buletin cu gandul ca poate vor avea locuri de joaca pentru copii, drumuri mai bune, strazi mai curate sau vor scapa de constructiile ilegale care au impanzit orasul. 

 

"Toti vor ceva mai bun. Aceste constructii ilegale ne stau in gat. Mizerie peste tot, chiar ne dorim ceva mai mult."

 

"In primul rand, drumurile si locuri de joaca pentru copii. Drumuri pentru biciclisti nu sunt, trotuare nu sunt. Situatia este critica si sper ca se va schimba ceva odata cu aceste alegeri." 

 

 Iar printre calitatile viitorului primar, spun oamenii, ar trebui sa se numere integritatea si capacitatea de a fi un manager reusit. 

 

"Un bun manager, un bun administrator ca sa poata administra toate activitatile pentru ca orasul sa fie unul frumos, unul curat, cu care sa ne mandrim."

 

"Votam Pro TV-ul! Ce ati schimba in capitala? -Tot trebuie de schimbat. Incepand de la cap si pana la peste. Calitati de primar trebuie sa aiba nu de talhar."

 

 Potrivit datelor oferite de Consiliul Electoral de Circumscriptie cel mai mult la sectiile de votare s-au prezentat varstnicii. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn