"Topim gheata discriminarii" - organizatorii campaniei "Fara frica" au adus in PMAN un cub de gheata de aproximativ 1,5 metri pe care sunt gravate, potrivit lor, cele mai frecvente frici ale oamenilor.

Publicat:18.05.2017, 07:09

Astfel, cubul urmeaza sa se topeasca in 12 ore. Accesul la instalatie va fi liber, astfel încât toti doritorii îsi vor putea face fotografii si video la cubul de gheata. Performance-ul urban „Topim gheata discriminarii” este organizat în cadrul campaniei sociale „Fara frica”, ce are ca scop sa puna în discutie standardele duble existente în Moldova în ce priveste drepturile persoanelor LGBT si ale celorlalti membri ai societatii.

Toate drepturile sunt egale, iar diversitatea ne îmbogateste ca societate. „Fara frica” este o campanie sociala initiata în 2016 de Centrul de Informatii GENDERDOC-M, ce are ca scop sensibilizarea oamenilor privind respectarea drepturilor persoanelor LGBT în Republica Moldova, prin initierea discutiilor despre frici – sentimente ce sunt comune pentru toti, se arata intr-un mesaj postat de organizatori pe pagina de facebook.