Google+

Vama Giurgiulesti a fost BLOCATA de soferii de masini cu numere straine

Vama Giurgiulesti a fost BLOCATA de soferii de masini cu numere straine
Embed:

Postul vamal Giurgiulesti a fost blocat astazi timp de doua ore din cauza unui protest al detinatorilor de masini cu numere straine. Protestatarii au plecat doar dupa ce au avut o discutie cu reprezentantii politiei raionale.


Protestarii cer anularea restrictiilor  introduse de Guvern pentru detinatorii  masinilor mai vechi de 7 ani. Acestia se vor putea afla pe teritoriul  Moldovei o perioada de 90 de zile, dar nu  vor mai avea dreptul sa intre decat peste un  an.

Pana acum, ei aveau dreptul sa intre in  Moldova chiar a doua zi dupa iesire, fapt ce  le permitea sa foloseasca masina pe  teritoriul Moldovei. Acesta este al treilea protest al soferilor,  dupa ce saptamana trecuta ei au blocat  centrul capitalei, dupa care traseul Chisinau  - Leuseni. Maine la parlament urmeaza sa fie  organizata o sedinta la care va fi discutata  aceasta problema.

Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: Giurgiulesti, numere, masini,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Social

Comentarii

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.protv.md acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn